SPORTMINUTE

Δύο σετ μακριά από το θαύμα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup
Δύο σετ μακριά από το θαύμα

Τι είναι δύο σετ μπρος στο θαύμα; Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αυτό ακριβώς: να πάρει δύο σετ σήμερα (21/3) στις 7 μ.μ. κόντρα στην Σουργκούτ για να προκριθεί στον τελικό του Challenge Cup Ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με το «καθαρό» 3-0 στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης στη Ρωσία και είναι πανέτοιμοι να γράψουν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου με την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν  Ράουβερντικ.

Μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να προσφέρουμε αυτή την επιτυχία στο σύλλογο και τους οπαδούς μας. Η Σουργκούτ σίγουρα θα παίξει καλά κι εμείς πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, με μεγάλη συγκέντρωση. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο Ρέντη, τώρα που ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα ευρωπαϊκό τελικό και είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε μαζί μας».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αντιδράσεις στην Ισπανία για τη γονατιά του Ρούντιγκερ στον Ντιέγκο Ρίκο, που δεν την είδε ούτε το VAR στο Ρεάλ Χετάφε.

Αντιδράσεις στην Ισπανία για τη γονατιά του Ρούντιγκερ στον Ντιέγκο Ρίκο, που δεν την είδε ούτε το VAR στο Ρεάλ Χετάφε.

Η Χετάφε νίκησε 0-1 τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, αλλά η μεγάλη συζήτηση άναψε από τη φάση στο 26’: ο Ρούντιγκερ βρήκε με το γόνατο τον Ρίκο, χωρίς κάρτα και χωρίς VAR.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το ρεκόρ του Ταμπόρδα που θα έφευγε ως «παλτό» από τον Παναθηναϊκό!

Το ρεκόρ του Ταμπόρδα που θα έφευγε ως «παλτό» από τον Παναθηναϊκό!

Ο Βιθέντε Ταμπόρδα παίρνει ευκαιρίες από τον Μπενίτεθ και σκοράρει ανά 120 λεπτά! Πιο συχνά από Ελ Κααμπί, Γιόβιτς και Τεττέη!

Ποδόσφαιρο
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χτύπημα στο Ντουμπάι: Οι πύραυλοι ξύπνησαν τη «Βαβέλ» από το όργιο της ματαιοδοξίας της

Χτύπημα στο Ντουμπάι: Οι πύραυλοι ξύπνησαν τη «Βαβέλ» από το όργιο της ματαιοδοξίας της

Μια παγκόσμια μητρόπολη της διεστραμμένης ελίτ έγινε... σκορποχώρι μόλις έφυγε από τη μέση το απατηλό παραπέτασμα της ασφάλειας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ποδόσφαιρο: Θα το καθιερώσει ο Μεντιλίμπαρ!

Θα το καθιερώσει ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται να μονιμοποιήσει τους τρεις χαφ στην 11άδα του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: «Μάγος» ο Κωνσταντέλιας αλλά μήπως να το πάρει λίγο αλλιώς;

«Μάγος» ο Κωνσταντέλιας αλλά μήπως να το πάρει λίγο αλλιώς;

Ο Κωνσταντέλιας έχει χάσει κοντά στα 15 παιχνίδια του ΠΑΟΚ! Πάρα πολλά και θα μπορούσε σίγουρα να ήταν λιγότερα. 

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Για ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού αγχώνεται ο Κοτσόλης!

Για ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού αγχώνεται ο Κοτσόλης!

Μπήκε μπροστά και για αυτή τη μεταγραφή ο Κοτσόλης και ένα δικαιολογημένο άγχος το έχει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μόνο με αυτό θα ασχολείται πλέον ο Κορόνα στον Παναθηναϊκό!

Μόνο με αυτό θα ασχολείται πλέον ο Κορόνα στον Παναθηναϊκό!

Παραγκωνισμένος στις μεταγραφές ο Κορόνα. Με αυτό θα ασχοληθεί αποκλειστικά το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο λόγος που ο Μεντίλ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο!

Ο λόγος που ο Μεντίλ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο!

Ένα 45λεπτο έβγαλε στη Λεωφόρο ο Χαμζά Μεντίλ. Ο λόγος που τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα ο Γρηγορίου.

Ποδόσφαιρο
Κοινωνία: Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικής ακρίβειας στην ενέργεια – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικής ακρίβειας στην ενέργεια – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Τι θα προκαλέσει το παρατεταμένο «κλείσιμο» των Στενών του Ορμούζ - Στο μάτι του κυκλώνα εκατοντάδες ελληνικά δεξαμενόπλοια

Κοινωνία