SPORTMINUTE

Σλούκας: «Είναι περίεργο που επιστρέφω στην Πόλη»

Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη ως αντίπαλος με τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ. 
Σλούκας: «Είναι περίεργο που επιστρέφω στην Πόλη»

Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη ως αντίπαλος με τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ. 

Αρχικά ο Κώστας Σλούκας κατά την αναχώρηση της ομάδας είπε: «Πάνω από όλα βάζω την ομάδα, όπως πάντα. Πρέπει να κερδίσουμε μέσα σε ένα περίεργο παιχνίδι για εμένα.

Είναι περίεργο γιατί επιστρέφω σε ένα μέρος που για πέντε χρόνια ήταν σπίτι μου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν θέλω να κερδίσω αύριο και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Θα είναι βέβαια ιδιαίτερο το παιχνίδι για έναν επιπλέον λόγο και αυτός έχει να κάνει με την απουσία του κόσμου. Η Φενέρμπαχτσε δείχνει στα τελευταία παιχνίδια πως δεν… πατάει καλά και θεωρώ πως αυτό για εμάς αποτελεί ευκαιρία, ώστε να κάνουμε μια καλή εκτός έδρας νίκη»

Στη συνέχεια πρόσθεσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού: «Θεωρώ πως δουλεύουν αρκετά καλά, απλά το θέμα είναι πως υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και νέος προπονητής… Φυσικά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Δείχνουν, ωστόσο, πως είναι αρκετά χαμηλά με βάση την αξία τους και την ποιότητά τους. Γιατί έχουν πραγματικά ποιότητα και πολύ ταλέντο».

Και πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κερδίζει και να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Κάθε ματς κρύβει κινδύνους είτε παίζουμε με τον τελευταίο, είτε με τον πρώτο. Το αποδείξαμε στο πρόσφατο παρελθόν με την Ρεάλ και την Βαλένθια. Αν δεν παίξουμε καλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όταν παίζουμε καλά οι συνθήκες είναι καλύτερες για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα γεμάτο καλό παιχνίδι».

Τέλος, για την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, τόνισε: «Ο Γιώργος είναι εκ των ηγετών της ομάδας. Έχει εμπειρία και είναι σίγουρα στα μείον μας η απουσία του».

 

Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: Κυριάκος Μητσοτάκης: πόσο κοστίζει το τζάκετ που φορούσε στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα

Κυριάκος Μητσοτάκης: πόσο κοστίζει το τζάκετ που φορούσε στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα

Το τεχνικό τζάκετ που φορούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Καλάβρυτα δεν είναι απλό μπουφάν σκι και η τιμή του το επιβεβαιώνει

ExtraTime
Media: ΣΚΑΪ – Χρήστος Φερεντίνος: Τι γίνεται μετά τη λήξη του συμβολαίου του και το μέλλον του The Wall

ΣΚΑΪ – Χρήστος Φερεντίνος: Τι γίνεται μετά τη λήξη του συμβολαίου του και το μέλλον του The Wall

Ανοιχτό παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΪ, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με το κανάλι και ξεκινούν συζητήσεις για τη συνέχεια της συνεργασίας.

Media
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το πρόστιμο μπορεί να γίνει πριμ!

ΑΕΚ: Το πρόστιμο μπορεί να γίνει πριμ!

Ο Ηλιόπουλος δεν έσβησε το 400αρι μετά την τεσσάρα στον Παναθηναϊκό αν και… πιέστηκε από Βίντα και Νίκολιτς.

Ποδόσφαιρο
Κοινωνία: Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Η Κομισιόν επιβεβαιώνει την απαράδεκτη κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην ασφάλεια των αερομεταφορών - «Πάμε και όπου βγει» και στον αέρα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Παπαγαλίζοντας τη γραμμή Μερτς, η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόσβαλε τη νοημοσύνη εκατομμυρίων αγροτών λέγοντας ότι είναι «ελλιπώς ενημερωμένοι»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Δημοκρατία ιδιωτικής χρήσεως - Η κυβέρνηση πέρασε «νύχτα» μια τροπολογία για τη συνεπιμέλεια και «όλως τυχαίως» η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν η πρώτη που την αξιοποίησε

Ελευθέριος Ανδρώνης
VIRAL: Βουλιαγμένη : Βρήκε ψάρι να κολυμπά στον δρόμο μετά την κακοκαιρία, το μάζεψε και το Facebook βρήκε τον ιδιοκτήτη

Βουλιαγμένη : Βρήκε ψάρι να κολυμπά στον δρόμο μετά την κακοκαιρία, το μάζεψε και το Facebook βρήκε τον ιδιοκτήτη

Ψάρι ΚΟΙ παρασύρθηκε από την κακοκαιρία και βρέθηκε στον δρόμο στη Βουλιαγμένη πριν επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του

VIRAL
Ποδόσφαιρο: Ο Νίκολιτς θα τον αφήσει εκτός λίστας!

Ο Νίκολιτς θα τον αφήσει εκτός λίστας!

Ο Ρομπέρτο Περέιρα δεν… χωράει πλέον στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πιο κοντά από ποτέ η λύση με Βιλένα!

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά από ποτέ η λύση με Βιλένα!

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στη πώληση, έστω και με… ψίχουλα, του Βιλένα.

Ποδόσφαιρο