MEDIA

Survivor 22/11: Ηττήθηκε και αποχώρησε με κλάματα – «Δεν μου άξιζε να φύγω από τώρα»

Χαμός για ακόμα ένα βράδυ στο Survivor, όπου οι ανατροπές ήταν πάρα πολλές και πάλι.
Survivor 22/11: Ηττήθηκε και αποχώρησε με κλάματα – «Δεν μου άξιζε να φύγω από τώρα»

Survivor 22/11: Πιο ανατρεπτικό από κάθε άλλη σεζόν είναι το φετινό Survivor με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να σαρώνει δικαίως και φέτος την τηλεθέαση της prime time.

Ένα αρκετά διαφορετικό φορμάτ του παιχνιδιού παίζεται φέτος στις οθόνες και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια, με το αγωνιστικό επίπεδο να είναι αρκετά υψηλό.

Survivor 22/11: Ηττήθηκε και αποχώρησε με κλάματα – «Δεν μου άξιζε να φύγω από τώρα»

Το επεισόδιο της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου ήταν χαρακτηριστικό της πορείας που αναμένεται να διαγράψει το νέο Survivor καθώς τα είχε όλα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς το βασικό θέμα συζήτησης και στις δύο παραλίες δεν ήταν άλλο από το ποιοι θα χριστούν μονομάχοι σε περίπτωση ήττας της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πράσινοι κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί τους και να φτάσουν σε άλλη μία άνετη νίκη, στο αγώνισμα για την ομαδική ασυλία.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε και με τις δύο ατομικές ασυλίες να έχουν κερδιθεί από τον Μιχάλη για τους Πράσινους και τον Ορφέα για τους Κίτρινους, τα περιθώρια ήταν ήταν. Έτσι η Γεωργία και ο Τζον Ρηγάκης ψηφίστηκαν για τη δοκιμασία αποχώρησης.

Παράλληλα, ο Μιχάλης υπέδειξε την τρίτη υποψήφια που ήταν η Μαίρη Πετεινάρη.

Στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολούθησε, η Μαίρη ήταν εκείνη που κουράστηκε πρώτη και έκανε το λάθος που της στοίχισε την παραμονή της στο παιχνίδι.

«Δεν μου άξιζε να φύγω από τώρα. Είμαι ευγνώμων όμως που έφθασα μέχρι εδώ. Χαίρομαι που γνώρισα ορισμένα παιδιά», είπε η Μαίρη λίγο πριν αποχωρήσει πέφτοντας στην αγκαλιά της αδελφής της.

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Σε νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο περνά η Μελίνα Λεφάντζη, η οποία μετά το Grand Hotel του ΑΝΤ1 μετακομίζει στην ΕΡΤ, συμμετέχοντας σε βασικό ρόλο στο νέο project μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Media
Media: Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Τα νεότερα για τους παίκτες του Survivor 2026...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

Ο ΣΚΑΪ επανεξετάζει σοβαρά τη μυθοπλασία και ανοίγει ξανά τον φάκελο των σειρών. Νέα σχέδια, προσεκτικά βήματα και αλλαγή στρατηγικής.

Media
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Media: Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι πλέον γεγονός, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει «κλειδώσει».

Media
Media: Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Μπορεί το reunion του Παρά Πέντε να σκόρπισε νοσταλγία και συγκίνηση, όμως δεν έλειψαν και οι ηχηρές απουσίες, που σχολιάστηκαν έντονα από το κοινό.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Ο Γιώργος Παπαδάκης σημάδεψε την πρωινή ενημέρωση, γράφοντας ιστορία με το «Καλημέρα Ελλάδα» και μια πορεία δεκαετιών στην τηλεόραση.

Media