VIRAL
Ποιο είναι το πιο ακριβό ψάρι που μπορεί να φάει ένας άνθρωπος σε ένα εστιατόριο;
Ένα μόνο κομμάτι σούσι από τέτοιο ψάρι πόσο κοστίζει;
Το πιο ακριβό ψάρι που μπορεί να φάει κάποιος σε εστιατόριο είναι ο ερυθρός τόνος (Bluefin Tuna, Thunnus thynnus), ιδιαίτερα ο Pacific Bluefin και ο Japanese Bluefin.
Το 2019, ένας ερυθρός τόνος 278 κιλών πουλήθηκε για 3,1 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία στην αγορά ψαριών Tsukiji στο Τόκιο.
Ένα μόνο κομμάτι σούσι από τέτοιο ψάρι μπορεί να κοστίζει πάνω από 300€ σε high-end εστιατόρια.
Χρησιμοποιείται για πολυτελές σασίμι & σούσι και έχει απίστευτη γεύση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος.
Διαβάστε επίσης στο Sportime.gr
Ποιο είναι το πιο ακριβό φρούτο σε τιμή;
Ο ανανάς ήταν τόσο ακριβός που δεν τον αγόραζαν αλλά τον νοίκιαζαν