ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία από τη Δευτέρα (12/12) – Πού αναμένονται βροχές

Αρχίζει να υποχωρεί η κακοκαιρία Gaia στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τοπικές βροχές σε κάποια τμήματα της επικράτειας.
Καιρός: Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία από τη Δευτέρα (12/12) – Πού αναμένονται βροχές

Καιρός: Τα χειρότερα πέρασαν, από την κακοκαιρία Gaia, η οποία αφού έπληξε πολλές περιοχές της χώρας στην επέλασή της, σιγά-σιγά υποχωρεί σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Πιο αναλυτικά, αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες που έως το πρωί θα σταματήσουν.

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά ηπειρωτικά οι οποίες από το πρωί θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στο Ιόνιο ενώ προς το βράδυ θα επηρεάσουν και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και τα βόρεια της Θεσσαλίας.

Στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Καιρός: Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία από τη Δευτέρα (12/12) – Πού αναμένονται βροχές

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και προς το βράδυ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ.

Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Άνεμοι: Στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους – νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το πρωί θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης ενώ από το μεσημέρι και από βόρεια προς νότια θα γίνουν σταδιακά βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Θερμοκρασία: Στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 14, στη Θεσσαλία από 7 έως 18, στην Ήπειρο από 6 έως 15, στη Στερεά από 8 έως 17, στη Πελοπόννησο από 7 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες από 12 έως 17 και στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.






Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου: Ήλιος στις περισσότερες περιοχές αλλά και τοπικές βροχές σε δυτικά και ορεινά

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου: Ήλιος στις περισσότερες περιοχές αλλά και τοπικές βροχές σε δυτικά και ορεινά

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου θα είναι γενικά ήπιος, με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Λίγες τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στα δυτικά, τα ορεινά και τμήματα της Κρήτης.

Καιρός
Καιρός: Ο καιρός αύριο: λίγες βροχές σε κεντρικά και ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο

Ο καιρός αύριο: λίγες βροχές σε κεντρικά και ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο

πρόγνωση για το Σάββατο 7 Μαρτίου δείχνει λίγες τοπικές βροχές σε κεντρικές περιοχές και ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Καιρός
Καιρός: Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Βροχές κατά διαστήματα την Τσικνοπέμπτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σταδιακή βελτίωση

Καιρός
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός