Sportime Πρωτοσέλιδο (20/10) : Οφείλει ένα ευχαριστώ ο Ράφα Μπενίτεθ στους Ραζβάν Λουτσέσκου και Μανόλο Χιμένεθ
Η οριστικοποίηση της έλευσης του Ράφα Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να συνοδευτεί και με ευχαριστίες προς Χιμένεθ και Λουτσέσκου.
Sportime Πρωτοσέλιδο (20/10) : Εποχή Ράφα Μπενίτεθ πια στον Παναθηναϊκό, λίγο μετά το 1-1 κόντρα στον Άρη. Ο Ισπανός τεχνικός θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για τα επίσημα του πράγματος. Γιατί κάνουμε αναφορά σε Χιμένεθ και Λουτσέσκου.
Στιγμές είναι το ποδόσφαιρο, από κάτι τέτοιες γράφεται η ιστορία του και οι εξελίξεις. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν τελικά ο Κόντης και ο Παναθηναϊκός έφευγαν με νίκη από το Βικελίδης κόντρα στον Άρη. Θα ανακοινωνόταν ο Ράφα Μπενίτεθ την ίδια μέρα, ή θα περίμεναν για αργότερα;
Αν πάμε πιο πίσω, ποιος ξέρει πόσο διαφορετικά θα γραφόταν η ιστορία ακόμα και στον πάγκο του Παναθηναϊκού αν πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ έχανε από τον Ολυμπιακό. Μην επεκταθούμε, δεν υπάρχει και νόημα. Ο νοών νοείτω..
Πάντως, σε κάθε περίπτωση ένα ευχαριστώ ο Ισπανός τεχνικός το οφείλει στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Και για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, διότι, η απόσταση από την κορυφή δεν είναι μεγαλύτερη. Αλλά κι από τον Μανόλο Χιμένεθ που πήρε την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό με τον Άρη, κι έκανε πιο… γλυκιά την διαρροή της οριστικής συμφωνίας του τριφυλλιού μαζί του.
Το πρωτοσέλιδο στο Instagram είναι μια χορηγία της NetBet