Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχει η Ξάνθη εν όψει της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, χρόνος υπάρχει δεδομένου ότι η Super League 2 αργεί πάντα να ξεκινήσει.

Η πρώτη απόφαση που πρέπει να παρθεί είναι το ποιοι θα κάνουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλεχθεί ο προπονητής. Υπήρξε μία φημολογία πως προτιμότερο θα ήταν να στραφεί η Ξάνθη σε άνθρωπο που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα μετά από όσα έγιναν φέτος με τον Τόνι Πόποβιτς, αλλά όλα σχετικά είναι. Αφενός δεν είναι πολλές οι επιλογές (και κάποιοι δεν θέλουν να «κατέβουν» κατηγορία) και αφετέρου υπάρχει και η επιθυμία του αφεντικού.

Από εκεί και πέρα, πολλοί παίκτες αναμένουν στο ακουστικό τους. Πρόγραμμα για το καλοκαίρι δόθηκε στους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επιστρέψουν άπαντες. Για ορισμένους ο κύκλος έκλεισε.

Για τους τρεις Ολλανδούς φαίνεται πως τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Τζέρι Σχρόγιεν έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και προς το παρόν δεν έχει εκφραστεί επιθυμία να σπάσει. Το πιο πιθανό είναι να παραμείνει σε αντίθεση με τον Ράντι Γουόλτερς. Ο 31χρονος εξτρέμ απογοήτευσε φέτος. Τέλος, όλα ανοιχτά είναι με τον Ντάριλ Βέκερ. Εντός των τειχών, πάντως, υπάρχει θετική άποψη για τον 26χρονο.

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Εθνική Ελπίδων: «Πεντάρα» στο Λιχτενστάιν στο ντεμπούτο του Σίμου (vid)

Self test: Μπάχαλο με την διάθεση τους σε εργαζόμενους και μαθητές

Επίσημο: «Πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών 12 έως 15 ετών