ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Έπος!»

Διαβάστε σήμερα (15/8) στο Sportime: *Στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Εκεί θα αντιμετωπίσουν Βίντι (Ουγγαρία) και Μπενφίκα (Πορτογαλία), αντίστοιχα. *Ένα χρόνο αήττητη στην Ευρώπη συμπλήρωσε η πρωταθλήτρια, επικρατώντας της Σέλτικ με 2-1 στο ΟΑΚΑ. *Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει από τη Μόσχα με την πρόκριση (0-0 με τη Σπαρτάκ) και...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Έπος!»

Διαβάστε σήμερα (15/8) στο Sportime:

*Στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Εκεί θα αντιμετωπίσουν Βίντι (Ουγγαρία) και Μπενφίκα (Πορτογαλία), αντίστοιχα.

*Ένα χρόνο αήττητη στην Ευρώπη συμπλήρωσε η πρωταθλήτρια, επικρατώντας της Σέλτικ με 2-1 στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ επιστρέφει από τη Μόσχα με την πρόκριση (0-0 με τη Σπαρτάκ) και τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος συμφώνησε με τους Κυπελλούχους οριστικά και αμετάκλητα.

*Θετική κατάληξη αναμένεται να έχει η υπόθεση του Γκιγιέρμε Τόρες για τον Ολυμπιακό. Επιμένουν και για Σολδάνο οι «ερυθρόλευκοι»,  σενάριο για την απόκτηση του Ρομέν Αμουμά της Σεντ Ετιέν.

*Δέκα καθοριστικές ημέρες ξεκινούν για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό. Tι ισχύει για τους Νίκο Βέργο, Καμίλ Γκροσίτσκι, Αργύρη Καμπετσή.

*Το Sportime ανοίγει (ξανά) τον φάκελο των… επικίνδυνων σχέσεων ανάμεσα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

*Με κεκτημένη ταχύτητα η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε την Ναόμι Οσάκα, Νο 19 στον κόσμο, στον πρώτο της παιχνίδι στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Έπος!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.