ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ούνα φάτσα!»

Διαβάστε σήμερα (4/9)στο Sportime: *Για τα επόμενα τρία χρόνια ο Φεντερίκο Μακέντα θα ανήκει στον Παναθηναϊκό. Σήμερα παρουσιάζεται ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός. *Τρέλα για τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό και όχι μόνο! Ο μάνατζερ του, Ντιμίτρι Σέλουκ δήλωσε πως ο πελάτης του απέρριψε πρόταση 50.000.000 ευρώ! *Η ΑΕΚ μένει όπως είναι. Έστειλε τη λίστα των...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ούνα φάτσα!»

Διαβάστε σήμερα (4/9)στο Sportime:

*Για τα επόμενα τρία χρόνια ο Φεντερίκο Μακέντα θα ανήκει στον Παναθηναϊκό. Σήμερα παρουσιάζεται ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός.

*Τρέλα για τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό και όχι μόνο! Ο μάνατζερ του, Ντιμίτρι Σέλουκ δήλωσε πως ο πελάτης του απέρριψε πρόταση 50.000.000 ευρώ!

ΑΕΚ μένει όπως είναι. Έστειλε τη λίστα των ποδοσφαιριστών της στην UEFA, εκτός ο Χρήστος Αλμπάνης.

*Σήμερα έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος δηλώθηκε στη λίστα του Europa League. O Γιώργος Σαββίδης δίνει δωρεάν 1.000 εισιτηρία διαρκείας του ΠΑΟΚ σε άνεργους.

*Αποκάλυψη Sportime: Ποιος είναι ο επενδυτής στο πλευρό των Γιώργου Σαμαρά, Ηλία Πουρσανίδη για το deal με την απόκτηση του ΟΦΗ.

*Μπάσκετ: Αρκετός κόσμος στην ανοικτή προπόνηση του Αρη. Θέμα για τα 14 χρόνια χωρίς τον αδικοχαμένο και τρανό σκόρερ Αλφόνσο Φορντ.

*Αυτή την Παρασκευή, μαζί με το Sportime, το περιοδικό για τη Super League!  

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ούνα φάτσα!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.