ΑΓΓΛΙΑ

Θεμπάγιος: Άρσεναλ και Τότεναμ «σφάζονται» στα πόδια του

Οι μετοχές του Ισπανού μέσω EURO under-21 έχουν εκτοξευθεί
Θεμπάγιος: Άρσεναλ και Τότεναμ «σφάζονται» στα πόδια του

Δύο χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντάνι Θεμπάγιος έχει δείξει πως κινείται στην σωστή κατεύθυνση και μέσα από σκληρή δουλειά ξεδιπλώνει καθημερινά το πλούσιο ταλέντο του.

Η εικόνα του 22άχρονου ποδοσφαιριστή στις αναμετρήσεις της εθνικής Ισπανίας under21 είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Ο Θεμπάγιος παρουσιάζεται ηγετικός στην μεσαία γραμμή οδηγώντας εκ του ασφαλούς του «Φούριας Ρόχας» στην επιτυχία.

Οι Ισπανοί πιτσιρικάδες έχουν φθάσει αισίως στα ημιτελικά της διοργάνωσης, δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο στα γήπεδα της Ιταλίας, με τον νεαρό να έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στις αγορές.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης φιγουράρει ως ο μελλοντικός σταρ των Ιβήρων, με τους μνηστήρες να εμφανίζονται έτοιμοι να τον αρπάξουν από τη Μαδρίτη.

Η αγγλική «Mirror» πλέκει το εγκώμιο του νεαρού μέσου συνδέοντας δύο ομάδες από το Νησί με την ανοδική πορεία του παίκτη.

Άρσεναλ και Τότεναμ παρακολουθούν καθημερινά την βελτίωση του Θεμπάγιος, με τους Έμερι και Ποκετίνο να τρίβουν τα μάτια τους.

Αμφότεροι φέρεται πως έχουν ψηλά στις λίστες τους τον Ισπανό χαφ, περιμένοντας από τις διοικήσεις τους να πράξουν να δέοντα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζοντας πως έχει στις τάξεις ένα αξιοπρόσεκτο περιουσιακό στοιχείο δεν πρόκειται να δείξει… οίκτο.

Οι Άγγλοι αναφέρουν πως η «Βασίλισσα» δεν πρόκειται να μπει καν σε διαδικασία συζήτησης αν το ποσό που θα ακούσει δεν υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Στην πραγματικότητα οι Μαδριλένοι δεν σκέφτονται καν την παραχώρηση του Θεμπάγιος, αλλά πολλές φορές τα λεφτά μπορούν να ανατρέψουν την επιθυμία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεμπάγιος: Άρσεναλ και Τότεναμ «σφάζονται» στα πόδια του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.