ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Τι θα γίνει με τη γυναίκα του (vid)

Γιατρός «μαϊμού»:  Τρεiς είναι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του «ψευτογιατρού» που συστηνόταν στα υποψήφια θύματά του ως κορυφαίος ογκολόγος. Η πρώτη είναι η γυναίκα του και άλλοι δύο γιατροί οι οποίοι κατηγορούνται για πλημμελήματα. Μάλιστα ενώ η σύζυγός του (με αρχικά Ε. Μ.) είχε γεννηθεί στο Ελμπασάν της Αλβανία, συστηνόταν ως Ελληνοαμερικανίδα και γόνος γνωστής...
Γιατρός «μαϊμού»: Τι θα γίνει με τη γυναίκα του (vid)

Γιατρός «μαϊμού»:  Τρεiς είναι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του «ψευτογιατρού» που συστηνόταν στα υποψήφια θύματά του ως κορυφαίος ογκολόγος.

Η πρώτη είναι η γυναίκα του και άλλοι δύο γιατροί οι οποίοι κατηγορούνται για πλημμελήματα. Μάλιστα ενώ η σύζυγός του (με αρχικά Ε. Μ.) είχε γεννηθεί στο Ελμπασάν της Αλβανία, συστηνόταν ως Ελληνοαμερικανίδα και γόνος γνωστής οικογένειας εφοπλιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακάζα – Νυμφαία: Τεράστια ουρά οχημάτων από Ελλάδα προς Βουλγαρία

Η 41χρονη κατηγορείται για συνέργεια σε απάτη κατ’ εξακολούθηση, κάτι το οποίο όμως είναι πλημμέλημα. Γι’ αυτό και δεν έχει συλληφθεί ως τώρα, ενώ για την τύχη της θα αποφασίσει η ανακρίτρια.

Από εκεί και πέρα κατηγορούμενοι είναι δύο γιατροί οι οποίοι φέρονται να γνώριζαν για την απάτη και παραχωρούσαν τα ιατρεία τους στον «ψευτογιατρό». Είναι ο Γ. Ζ. από τη Λαμία και ο Α. Ν. από τον Βόλο. Και αυτοί διώκονται για πλημμελήματα και επίσης δεν έχουν συλληφθεί ως τώρα.

Εξάλλου τη Δευτέρα (22/6) θα δοθούν τα στοιχεία του «ψευτογιατρού» στη δημοσιότητα.

Γιατρός «μαϊμού»: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατρός «μαϊμού»: Τι θα γίνει με τη γυναίκα του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.