ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΙWΙ TAVOR: Είναι το νέο όπλο του Ελληνικού Στρατού;

ΙWΙ TAVOR: Προχωρημένες συζητήσεις με το Ισραήλ για το νέο Εθνικό Όπλο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που θα αντικαταστήσει το G3. Το τυφέκιο TAVOR X95 (και TAR-21) με διαμέτρημα 5,56mm χρησιμοποιείται από την Εθνική Φρουρά της Κύπρου, με τους Ισραηλινούς να συμφωνούν για συμπαραγωγή του όπλου στην Ελλάδα. Bayraktar: Βρήκαν τον μάστορά τους – Ρωσικό...
ΙWΙ TAVOR: Είναι το νέο όπλο του Ελληνικού Στρατού;

ΙWΙ TAVOR: Προχωρημένες συζητήσεις με το Ισραήλ για το νέο Εθνικό Όπλο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που θα αντικαταστήσει το G3.

Το τυφέκιο TAVOR X95 (και TAR-21) με διαμέτρημα 5,56mm χρησιμοποιείται από την Εθνική Φρουρά της Κύπρου, με τους Ισραηλινούς να συμφωνούν για συμπαραγωγή του όπλου στην Ελλάδα.

Bayraktar: Βρήκαν τον μάστορά τους – Ρωσικό όπλο τα διαλύει

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ενδιαφέρονται για τουλάχιστον 180.000 τυφέκια ενώ εάν όλα προχωρήσουν βάσει του σχεδιασμού, το νέο τυφέκιο θα παρελάσει στην Αθήνα την 25η Μαρτίου 2021, διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Οι ΗΠΑ (αστυνομία), το Ισραήλ (κύριο όπλο του στρατού) η Kύπρος, το Αζερμπαϊτζάν (ειδικές δυνάμεις), η Τουρκία (ειδικές δυνάμεις), η Βραζιλία, η Ουκρανία και η Ινδία είναι μερικές από τις χώρες που το χρησιμοποιούν.

Διαβάστε ακόμα

«Βόμβα» του Al Monitor: «Η Μόσχα θέλει να αναβαθμίσει τους Ελληνικούς S-300»

Στόλτενμπεργκ: Ελλάδα και Τουρκία ακυρώνουν τις στρατιωτικές ασκήσεις

Χρήστος Παππάς: Ενημερώθηκε η INTERPOL για την εξαφάνισή του

ΣΕΓΑΣ: Μια παράταξη καθαρά πολιτική με στοιχεία αριβισμού

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΙWΙ TAVOR: Είναι το νέο όπλο του Ελληνικού Στρατού;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.