ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διατροφή: Πώς θα χάσεις τα κιλά των εορτών

Η αλήθεια είναι ότι το Πάσχα όλοι μας φάγαμε λίγο παραπάνω. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Όπως και να έχει πρέπει να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή για να επιστρέψεις στα… ίσα σου. Η διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις από αύριο κιόλας θα πρέπει να έχει βάση τα φρούτα και τα λαχανικά. Οι ειδικοί τονίζουν ότι η...
Διατροφή: Πώς θα χάσεις τα κιλά των εορτών

Η αλήθεια είναι ότι το Πάσχα όλοι μας φάγαμε λίγο παραπάνω. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Όπως και να έχει πρέπει να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή για να επιστρέψεις στα… ίσα σου.

Η διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις από αύριο κιόλας θα πρέπει να έχει βάση τα φρούτα και τα λαχανικά. Οι ειδικοί τονίζουν ότι η αποτοξίνωση πρέπει να γίνει για τρεις με τέσσερις μέρες το πολύ.

Ενδεικτικά για το πρωινό σου μπορείς να φτιάξεις ένα μπολ με πολλά και διάφορα φρούτα που θα σε κρατήσει για αρκετή ώρα. Καλό είναι να συνοδεύσεις το πρωινό σου με ένα αφέψημα, κατά προτίμηση τσάι.

Μην ξεχάσεις πριν από το μεσημεριανό σου να φας μια χούφτα με ξηρούς καρπούς. Θα σου δώσει την απαιτούμενη ενέργεια πριν από το κυρίως γεύμα της ημέρας.

Μπορεί να σε στεναχωρήσουμε, αλλά το μεσημεριανό και το βραδινό σου θα είναι μια πλούσια σαλάτα με τουλάχιστον πέντε είδη λαχανικών.

Extra tip: Η λευκή κινόα θα σε χορτάσει και ταιριάζει τέλεια στην σαλάτα σου. Επίσης χρησιμοποίησε λεμόνι και όχι ξύδι.

Ενώ το απογευματάκι φάε φρούτα και ξηρούς καρπούς (με μέτρο). Φυσικά το νερό δεν μπορεί να λείπει από την διατροφή σου.

Να θυμάσαι διαιτολόγοι δεν είμαστε και για οποιανδήποτε απορία μπορείς να απευθυνθείς στον καθ’ ύλην αρμόδιο.

Εστίαση: Άνοιξαν περισσότερα από 40.000 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα

Τουρισμός: Από τον Ιούνιο η Ελλάδα στην βρετανική «πράσινη λίστα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διατροφή: Πώς θα χάσεις τα κιλά των εορτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!