ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το καλό κλίμα να γίνει οδηγός

Την τελευταία διετία γίνεται αρκετά καλή δουλειά στα social media της ομάδας που μέχρι πρότινος ωχριούσαν.
Παναθηναϊκός: Το καλό κλίμα να γίνει οδηγός

Παναθηναϊκός: Την τελευταία διετία γίνεται αρκετά καλή δουλειά στα social media της ομάδας που μέχρι πρότινος ωχριούσαν.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα ήταν το video με τους Φεντερίκο Μακέντα και Φραν Βέλεθ πριν από τον ημιτελικό Ιταλία-Ισπανία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Έπειτα από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα, εν μέσω κορονοϊού και lockdown, με άδεια γήπεδα και μετρημένες απολαύσεις εκτός σπιτιού, ο κόσμος έχει ανάγκη από αποφόρτιση.

Το καλοκαίρι εξάλλου ενδείκνυται για χαλαρότητα, ξεκούραση, ανανέωση και όλα αυτά τα ωραία, αν και για τους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνεται πολύ γρήγορα.

Εκείνοι του Παναθηναϊκού άργησαν λίγο να επανέλθουν στη δράση εν συγκρίσει με τους μεγάλους τους αντιπάλους, όμως τις τελευταίες ημέρες ρίχνουν τόνους ιδρώτα κάτω από τον καυτό αττικό ήλιο.

Αν μη τι άλλο, ανάμεσα σε όλα όσα χτίζονται και προετοιμάζονται εν όψει της νέας σεζόν, είναι μια ευκαιρία να διαμορφωθεί ένα καλό κλίμα.

Με τον σεβασμό μεταξύ όλων των μελών της ομάδας για οδηγό και τη θετική διάθεση για… συνοδηγό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποκτήσει ακόμα πιο πρόσφορο έδαφος προκειμένου να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο σταδιακά θα προσεγγίζει τους αγωνιστικούς στόχους.

Το video με τον Φεντερίκο Μακέντα και τον Φραν Βέλεθ πιθανώς να αποτελεί ένα δείγμα καλού κλίματος.

Ο Ισπανός υποστήριξε ότι ο Ιταλός θα κλείσει το τηλέφωνο και θα… αρρωστήσει ξαφνικά, απόρροια του επικείμενου αποκλεισμού των «ατζούρι».

«Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ το βράδυ. Θα το διασκεδάσω αν και είναι πολλοί οι Ισπανοί», απάντησε ο Μακέντα όταν ρωτήθηκε τι θα σκαρφιστεί για να πικάρει τους ηττημένους.

Όλα αυτά μέσα σε γέλια, μορφασμούς και πολύ καλή διάθεση. Είναι δύο από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας. Με τη συμπεριφορά τους θα πρέπει να εμπνέουν και τους υπόλοιπους. Γνωρίζουν ότι το κλίμα θεωρείται κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η σεζόν και ο Παναθηναϊκός να πετύχει.

Σίγουρα όταν μιλάμε για 30-35 άτομα, μαζί με το σταφ, δεν μπορούν να τα έχουν όλοι καλά με όλους. Όμως, μπορούν (και επιβάλλεται) άπαντες να έχουν συμβολή στην ισορροπία. Σε όλους τους τομείς.

 

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Όλο το πρόγραμμα ο Κουρμπέλης

Κορονοϊός Νυχτερινή διασκέδαση: Όλες οι αλλαγές – Μόνο καθήμενοι, «γροθιά» στα bar!

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Δικαιωμένοι αισθάνονται Γκαγκάτσης και Λανουά για την επιλογή Ελλήνων διαιτητών στους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η καταρχήν συμφωνία για τον Αντίνο

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η καταρχήν συμφωνία για τον Αντίνο

Διαφέρουν τα νούμερα που βγάζουν στην Αργεντινή για τη μεταγραφή του Αντίνο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αποθέωσε Τσακαλίδη ο Κουτσιαύτης – Αναλυτικά όσα είπε για τους Έλληνες διαιτητές (vid)

Αποθέωσε Τσακαλίδη ο Κουτσιαύτης – Αναλυτικά όσα είπε για τους Έλληνες διαιτητές (vid)

Θετικά αξιολόγησε τη διαιτησία των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ο Κουτσιαύτης, ξεχωρίζοντας τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη και μιλώντας για εμφανίσεις υψηλού επιπέδου από Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ομπρένοβιτς στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όλοι οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής

Ομπρένοβιτς στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όλοι οι ορισμοί της 17ης αγωνιστικής

Ο Σλοβένος Elite διαιτητής της UEFA, Ράντε Ομπρένοβιτς, ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στην OPAP Arena, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τον ήθελε ο Βιτόρια, τον φέρνει ο Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Τον ήθελε ο Βιτόρια, τον φέρνει ο Μπενίτεθ!

Ο ποδοσφαιριστής που ήθελε στον Παναθηναϊκό και ο προκάτοχος του Μπενίτεθ, Ρουί Βιτόρια.

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (15/1) : Κι αν ο Λεβαδειακός του Κομπότη πάρει το Κύπελλο;

Πρωτοσέλιδο Sportime (15/1) : Κι αν ο Λεβαδειακός του Κομπότη πάρει το Κύπελλο;

Το Κύπελλο Ελλάδας έχει δείξει φέτος πως δεν σέβεται φαβορί. Ο Λεβαδειακός του Γιάννη Κομπότη έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να χαλάσει σχέδια και το ερώτημα πλέον τίθεται ανοιχτά: μήπως είναι ικανός να φτάσει μέχρι το τέλος;

Πρωτοσέλιδο Sportime
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των ημιτελικών Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των ημιτελικών Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Λεβαδειακό να διεκδικούν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Παναθηναϊκός: Οι αιχμές Χιμένεθ για τα πέναλτι και το… άδικο 3-0

Άρης – Παναθηναϊκός: Οι αιχμές Χιμένεθ για τα πέναλτι και το… άδικο 3-0

Έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας υπερβολικό και άδικο το τελικό 3-0.

Ποδόσφαιρο