ΠΑΡΑFOOTBALL

Το μικρόβιο της ξενομανίας στην ΑΕΚ: Σβάρνας, Μπακάκης, Μάνταλος και Τσιντώντας στον «αέρα»!

Το μικρόβιο της ξενομανίας φαίνεται πως χτύπησε και την ΑΕΚ καθώς οι Σβάρνας, Μπακάκης, Τσιντώντας και Μάνταλος βρίσκονται στον «αέρα»!
Το μικρόβιο της ξενομανίας στην ΑΕΚ: Σβάρνας, Μπακάκης, Μάνταλος και Τσιντώντας στον «αέρα»!

ΑΕΚ: Το μέλλον τεσσάρων Ελλήνων παικτών της «Ένωσης» φαίνεται πως βρίσκεται κυριολεκτικά στον «αέρα», όπως αποκαλύπτει η στήλη Παρασκήνια στην e-Sportime του Σαββάτου (4/9).

Στράτος Σβάρνας. Πέρυσι τέτοια εποχή βασικός στην Εθνική, φέτος ούτε καν εμφανίστηκε πρόταση δανεισμού για αποχώρηση.

Μιχάλης Μπακάκης. Εδώ και μία 7ετία κολόνα στην ΑΕΚ, φέτος, στα 30 του, θα ζορίζεται για να βρει θέση στην αποστολή. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται με την «γαλανόλευκη».

Πέτρος Μάνταλος! Ο τελευταίος (και αρχηγός) επιζών από την φουρνιά των 10 plus Ελλήνων της ΑΕΚ της Βου Εθνικής που παραμένει ανθεκτικός. Ως πότε; Από ηγέτης πλέον στην αμφισβήτηση/πάγκο.

Για τον Τσιντώντα; Ούτε λόγος! Κοινώς, Παπαδημητρίου και Κονέ «έσπειραν» το μικρόβιο της ξενομανίας (και σεβαστό σε έναν βαθμό) στο αφεντικό και εκείνος εισάκουσε τα «θέλω» τους.

Ουαί και αλίμονο στην απευκταία περίπτωση…

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Η Έβερτον «ζαχαρώνει» τον Λιβάι Γκαρσία!

AEK: Με Ρότα η προπόνηση – Ατομικό για τρεις

Κορονοϊός – Εμβόλια: Ο Πλεύρης απειλεί ξανά – «Έρχονται κυρώσεις για ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το μικρόβιο της ξενομανίας στην ΑΕΚ: Σβάρνας, Μπακάκης, Μάνταλος και Τσιντώντας στον «αέρα»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.