ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μανώλης Σιώπης: «Δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στην Εθνική»

Ο μέσος της Τραμπζονσπόρ αναφέρθηκε στο ματς με τη Σουηδία, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της εθνικής ομάδας
Μανώλης Σιώπης: «Δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στην Εθνική»

Ο Μανώλης Σιώπης ήταν από τους διακριθέντες στο ματς της Εθνικής απέναντι στη Σουηδία, καθώς ήταν εκπληκτικός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

O μέσος της Τραμπζονσπόρ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του ματς στη Σόλνα για το 2-0 των βίκινγκ και την άδικη ήττα.

Για το αν άξιζε κάτι παραπάνω η Εθνική από το ματς, ο Μανώλης Σιώπης τόνισε:

«Ξεκάθαρα αξίζαμε το γκολ και το πιστεύαμε από την προπόνηση. Το δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα γήπεδο που ήταν κατάμεστο, ήμασταν πιστοί στο πλάνο του προπονητή και είχαμε αρκετές τελικές προσπάθειες».

Για την αντίδραση του Μαυροπάνου:

«Ολοι είπαμε στον Ντίνο να σηκώσει κεφάλι. Ειδικά όταν δέχεσαι γκολ μετά από μια εμφάνιση σαν κι αυτή του πρώτου ημιχρόνου, τα πόδια βαραίνουν. Μόλις δεχτήκαμε το γκολ»

Για το τι κρατάει η Ελλάδα και το… τραβηγμένο σενάριο πρόκρισης

«Κάναμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις με τη Σουηδία. Πάμε να χτίσουμε κάτι πολύ καλό. Όλα ξεκινάνε από το σταφ. Εγώ δεν έχω ξανανιώσει έτσι στην εθνική. Αν συνεχίσουμε έτσι θα βρεθούμε σύντομα σε μεγάλη διοργάνωση. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση. Πάμε μόνο για τη νίκη».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανώλης Σιώπης: «Δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στην Εθνική»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.