ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός- Ερ. Αστέρας 82-66: Δύο στα δύο και βήμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι καταιγιστικός και με τη νίκη του (82-66) επί του Ερυθρού Αστέρα έχει κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης.
Ολυμπιακός- Ερ. Αστέρας 82-66: Δύο στα δύο και βήμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο κέρδισε με 82-66 για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup γυναικών.

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει γερές βάσεις με αυτή τη νίκη για πρόκριση στην επόμενη φάση. Κι αυτό γιατί το ρεκόρ του είναι 2/2 στον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης.

Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίηση η Κριστίν Βίτολα. Η 30χρονη Λετονή πάουερ φόργουροντ των ερυθρόλευκων έκανε double- double με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Εξαιρετική ήταν και η Κούπερ με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ από το δεύτερο δεκάλεπτο και δεν έδωσε πολλά περιθώρια στις αντίπαλές της να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του αγώνα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-15, 45-33, 64-51, 82-66

Τα στατιστικά που είχε ο Ολυμπιακός Τα στατιστικά του Ερυθρού Αστέρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός- Ερ. Αστέρας 82-66: Δύο στα δύο και βήμα πρόκρισης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ