ΠΑΟΚ

Τα ματς που θα διεξαχθούν σε άδεια Τούμπα – Με κόσμο το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

Ποια ματς θα διεξαχθούν με άδειες τις εξέδρες της Τούμπας μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ.
Τα ματς που θα διεξαχθούν σε άδεια Τούμπα – Με κόσμο το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη και το επόμενο διάστημα θα εκτίσει την ποινή του.

Τα ματς, στα οποία ο «δικέφαλος» δε θα έχει τη στήριξη των οπαδών του θα είναι αυτά κόντρα σε Λαμία (12/12), Αστέρα Τρίπολης (19/12), ΑΕΛ (21/12-Κύπελλο) και Παναιτωλικό.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ποινή από τις διοικητικές αρχές, ο αγώνας απέναντι στον ΟΦΗ θα διεξαχθεί με κλειστή τη θύρα 4 λόγω της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που ακολουθεί θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες.

https://youtu.be/dY6O3zitZy8

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα ματς που θα διεξαχθούν σε άδεια Τούμπα – Με κόσμο το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.