ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Έκμπεργκ όπως Φωτιάς! (vid)

Φάση παρόμοια με εκείνη της Τούμπας στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που είχε σφυρίξει ο Εκμπεργκ τον περασμένο Μάιο.
Διαιτησία: Έκμπεργκ όπως Φωτιάς! (vid)

Διαιτησία: Όταν ο Αντρέας Έκμπεργκ ακύρωνε γκολ του Ολυμπιακού για να δώσει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού!

Διαιτησία: Ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ είναι η επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το ΠΑΟΚ ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη στη Τουμπα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Σουηδός διεθνής ρέφερι είχε διευθύνει τον περασμένο Μάιο το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (1-4) στη Λεωφόρο και του «έκατσε» παρόμοια φάση με εκείνη που έγινε στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ.

Ο Χασάν σκόραρε για τον Ολυμπιακό στο 15′, αλλά με παρέμβαση του VAR, ο Εκμπεργκ γύρισε μια φάση πίσω για να υποδείξει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού για ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Σα, ακυρώνοντας το γκολ των Πειραιωτών. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» απέκρουσε την εκτέλεση του Λούκας Βιγιαφάνιες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Έκμπεργκ όπως Φωτιάς! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!