ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Προχωρά για πλέι μέικερ

Οι «πράσινοι» έχουν βγει στην αγορά για να λύσουν το ακανθώδες πρόβλημα με τον πλέι μέικερ που τους ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια
Παναθηναϊκός: Προχωρά για πλέι μέικερ

Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει πλέον στην επόμενη σελίδα στο αγωνιστικό αλλά και στη νέα εποχή με το γηπεδικό ζήτημα.

Και βέβαια παρά τις έντονες εξελίξεις, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ασχοληθεί και με τα καθημερινά. Οι τραυματισμοί του Γιώργου Παπαγιάννη (θλάση στον τετρακέφαλο), του Νεμάνια Νέντοβιτς (τράβηγμα στη δεξιά γάμπα) και του Ντάριλ Μέικον (ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό) αποτελούν σοβαρά προβλήματα ενόψει της συνέχειας.

Βεβαίως σε αυτά προστίθεται και το μόνιμο θέμα του Στέφαν Γιόβιτς ο οποίος απλώς δικαιολογεί το λόγο για τον οποίο παρά τη δεδομένη του αξία, δεν ασχολήθηκε μαζί του κάποια ομάδα. Δυστυχώς, ο Σέρβος έχει μεγάλα θέματα με το ταλαιπωρημένο του κορμί από τους τραυματισμούς.

Και για το λόγο αυτό οι «πράσινοι» έχουν βγει στην αγορά ήδη προκειμένου να λύσουν την πονεμένη ιστορία με τον πλέι μέικερ. Που τους απασχολεί την τελευταία διετία καθώς έχουν αποτύχει ΠΛΗΡΩΣ στις επιλογές.

Βεβαίως όλα είναι συνάρτηση τόσο της διαθεσιμότητας στην αγορά (βέβαια η κατάσταση σε Ρωσία και Ουκρανία έχει απελευθερώσει κάποιους παίκτες αν και οι περισσότεροι έχουν βρει δουλειά) όσο και των οικονομικών δεδομένων. Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα «απαντήσει» η ίδια η ΚΑΕ αφού άλλωστε έγινε λόγος για «ζημιά» τριών εκατομμυρίων ευρώ την οποία κάλυψε ο ιδιοκτήτης (και την «πλήρωσε» με παραίτηση ο Τάκης Τριαντόπουλος).

Πάντως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν βγει στην αγορά κι αναζητούν τον παίκτη που θα στελεχώσει το ρόστερ.

Απ’ εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής (17/4) κόντρα στο Λαύριο όπου βέβαια η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια!

Ο Γιώργος Βόβορας θα κοουτσάρει για πρώτη φορά φέτος απέναντι στην ομάδα (και στο ίδιο γήπεδο) που κοουτσάρισε για τελευταία φορά, πριν απολυθεί πέρυσι! Και ο Χρήστος Σερέλης που είναι συνεργάτης του πλέον θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα την οποία έφτασε στην Basket League και κοουτσάρισε για 17 ολόκληρα χρόνια!

Τέλος, στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός περιμένουν και την ολοκλήρωση του θέματος του ΟΑΚΑ που πλέον είναι τυπικό. Τότε θα γίνουν γνωστοί και οι όροι της σύμβασης αν και κάποιες πληροφορίες που έχουν φτάσει κάνουν λόγο για ποσοστό 70-30 (υπέρ του Παναθηναϊκού) στις εμπορικές χρήσεις, 100% στα εισιτήρια αλλά και υποχρέωση επένδυσης αρκετών εκατομμυρίων σε βάθος δεκαετίας για να φτιάξει η εικόνα του γηπέδου.

Φυσικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβαρύνεται όλα τα έξοδα συντήρησης, προφανώς και τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του ΟΑΚΑ ενώ αναμένεται να μεταφέρει πλέον εκεί και τα γραφεία της.

Αθλητικές ειδήσεις

Αθλητικό παρασκήνιο: Ο γεφυροποιός Μπότο, ο αναβαθμισμένος Ταυλαρίδης και ο ξενερωμένος Διούδης 

Στοιχηματικές προβλέψεις με πολύ μεγάλες αποδόσεις!

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στην 1η καλή ομάδα – Ο Ολυμπιακός ψάχνει δικαιολογίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Προχωρά για πλέι μέικερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.