MEDIA

ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Ο Ατζούν φέρνει στο Survivor All Star αυτόν που θα κερδίσει!

Είναι οριστικό και άκρως επιβεβαιωμένο spoiler. Αυτός ο παίκτης συμφώνησε οριστικά και θα είναι στο Survivor All Star που έρχεται στον ΣΚΑΪ.
ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Ο Ατζούν φέρνει στο Survivor All Star αυτόν που θα κερδίσει!

Το Survivor δεν πρέπει να έχει μόνο νικητές για να είναι πραγματικά Survivor All Star. Πρέπει να έχει τους πολύ δυνατούς παίκτες. Αυτούς που πέρασαν και άφησαν στίγμα, ακόμα κι αν έκατσαν λιγότερα από όσα μπορούσαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Έναν τέτοιον «κλείδωσε» ο Ατζούν. Έναν παίκτη που μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και να κερδίσει.

Δεν είναι μυστικό, δεν είναι άγνωστο, δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Άλλο η φήμη, άλλο να είναι κάτι επιβεβαιωμένο Survivor spoiler. Κι αυτό είναι, μην έχετε καμία αυταπάτη. Διότι, η επιβεβαίωση έχει γίνει και επίσημα, μιας και έχουν πέσει και τζίφρες. Ή άντε, για να μην εκθέσουμε καταστάσεις απομένει μόνο το τυπικό μέρος της διαδικασίας.

Ο Ατζούν θέλει ένα Survivor που να είναι μαχητικό, δυνατό και γεμάτο από ντέρμπι. Ποιος παίκτης αν έμενε στο προηγούμενο παιχνίδι επιβίωσης θα το… σήκωνε για πλάκα; Ο Γιωρίκας Πιλίδης. Αυτός είναι λοιπόν που συμφώνησε οριστικά και αμετάκλητα να συμμετάσχει στη νέα έκδοση του Survivor και ασφαλώς είναι ένας από τους παίκτες που συμπαθεί και αγαπάει το κοινό.

Για ποιο λόγο είναι φαβορί για το Survivor All Star ο Γιωρίκας

Ο Πιλίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Survivor μέχρι να μπει σε αυτό ο Άρης Σοϊλέδης. Ήταν από αυτούς τους παίκτες που… έτρωγε σίδερα. Κατάπινε τους στίβους μάχης, ήταν εξαιρετικός στο στόχο και πολύ συμπαθής στο κοινό. Βέβαια, δεν είχε προλάβει να φθαρεί ιδιαίτερα ο χαρακτήρας του, όμως είναι τέτοιο παιδί που δύσκολα θα έδειχνε ένα κακό πρόσωπο. Με άλλα λόγια, ποιος Στάθης και πράσινα άλογα.

Αυτή τη φορά ο Γιωρίκας Πιλίδης πάει για έναν ξεκάθαρο στόχο. Αυτό είναι το να φτάσει μέχρι το τέλος. Ο ίδιος έχει ομολογήσει πως δεν ήταν έτοιμος την περασμένη φορά. Δεν περίμενε πως θα έχει τόσες δυσκολίες, δεν είχε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στο σώμα του. Αποτέλεσμα ήταν, το σώμα του να υποστεί σοκ και να έχει στομαχικό πρόβλημα. Δεν είναι απλό από τι μία μέρα στην άλλη ένας άνθρωπος που έχει συνηθίσει να παίρνει χιλιάδες θερμίδες λόγω να πέφτει σε ένα πολλαπλάσια μικρότερο αριθμό.

Και δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα. Ας μην ξεχνάμε και τη διαμάχη που προκλήθηκε με τη δήλωσή του πως μου έχουν πει να «στήσω παιχνίδι». Η ομοσπονδία της πάλης ζήτησε τον λόγο για όλη αυτή τη διαδικασία και γενικώς το πράγμα… ξέφυγε από πολλές απόψεις. Ήταν δύσκολο να συνεχίσει και αποφάσισε να φύγει. Δεν είπε «αντίο», αλλά εις το επανιδείν. Ο λόγος του… συμβόλαιο. Στην κυριολεξία. Ο Πιλίδης είπε πως θα μπει του χρόνου και μπαίνει!

Αυτή η είδηση είναι πραγματικά ευχάριστη. Διότι, το Survivor All Star έχει μια αφετηρία ενός παίκτη που είναι πραγματικά… All Star. Αθληταράς, αγαπητός και φαβορί για την «κούπα». Αυτά που θέλει ο Ατζούν…

Sportime News

Το Survivor έκοψε τον Πιλίδη από τους αγώνες πάλης;

Έτσι θα ονομάζονται οι ομάδες στο All Star

Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός

Τα Best of του Γιωρίκα και η προοικονομία για το επόμενο Survivor

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Στο Παρά Πέντε 20 χρόνια μετά: Σαρωτική πρωτιά στην τηλεθέαση

Στο Παρά Πέντε 20 χρόνια μετά: Σαρωτική πρωτιά στην τηλεθέαση

Το «Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά» καθήλωσε τους τηλεθεατές και σάρωσε τα πάντα στους πίνακες τηλεθέασης το βράδυ της Τρίτης.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025ν.

Media
Media: Happy Traveller: Χριστουγεννιάτικο Αμβούργο, εικόνες που δεν μοιάζουν με καμία άλλη πόλη

Happy Traveller: Χριστουγεννιάτικο Αμβούργο, εικόνες που δεν μοιάζουν με καμία άλλη πόλη

Το Happy Traveller ταξιδεύει σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χειμερινούς προορισμούς της Ευρώπης. Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 16:50, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα μάς ξεναγούν στο Αμβούργο...

Media
Media: Τένις, εξουσία και σκοτεινά μυστικά: Η νέα σειρά 15-0 έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Τένις, εξουσία και σκοτεινά μυστικά: Η νέα σειρά 15-0 έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Το 15-0 (Fifteen-Love) έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ με μια ιστορία που σοκάρει και καθηλώνει.

Media
Media: Η εμβληματική σειρά που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση – Το HOUSE κάνει πρεμιέρα στο ΜΑΚ TV

Η εμβληματική σειρά που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση – Το HOUSE κάνει πρεμιέρα στο ΜΑΚ TV

Το HOUSE, η σειρά που άλλαξε τον τρόπο που βλέπαμε τα ιατρικά δράματα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου και προβάλλεται καθημερινά στις 22:00 στο ΜΑΚ TV.

Media
Media: Χωρίς αντίπαλο ο Εκατομμυριούχος: Ο Αρναούτογλου σάρωσε την τηλεθέαση όλο το 2025

Χωρίς αντίπαλο ο Εκατομμυριούχος: Ο Αρναούτογλου σάρωσε την τηλεθέαση όλο το 2025

Το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκλεισε το 2025 στην κορυφή της τηλεθέασης...

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): Ο Κρις Ρία μεταξύ άλλων τραγούδησε και για τα Χριστούγεννα, έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ από τον Λάκη Γαβαλά επιτέλους δίνονται απαντήσεις για το τι θα φορεθεί φέτος τα Χριστούγεννα

Media