ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός που θα έχουμε την πρώτη μέρα του 2023 (1/1) από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα την πρόγνωση της Ελληνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και τον Σάκη Αρναούτογλου.
Ο καιρός που θα έχουμε την πρώτη μέρα του 2023 (1/1) από τον Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός: Το 2023 μας βρίσκει, με καιρό που θα θυμίζει περισσότερο άνοιξη, παρά χειμώνα, την εποχή δηλαδή που διανύουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες και συνήθως υπάρχει κρύο, ακόμη κα χιόνια στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΜΥ, και από όσα προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου, την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια.

Από εκεί και πέρα υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες στα ηπειρωτικά.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία δεν αναμένουμε αξιόλογη μεταβολή και στα βόρεια θα φθάσει τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ.

Καιρός: Η πρόγνωση στις κατά τόπους περιοχές για την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια από βόρειες διευθύνσεις 4 τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.
Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα από βόρειες διευθύνσεις και βαθμιαία από νότιες 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για την πρώτη μέρα του 2023 (Κυριακή 1/1/2023) από τον Σάκη Αρναούτογλου

 

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Όλες οι προβλέψεις από τον Κλέαρχος Μαρουσάκη!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Όλα όσα αναφέρει η ΕΜΥ!

Καιρός