Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Απόλλων Πατρών: Αποσύρει τη φανέλα του Νίκου Αργυρόπουλου

Ο Απόλλων Πάτρας τιμά τη «σημαία» του, καθώς στο ματς με τον Ολυμπιακό θα αποσύρει τη φανέλα του Νίκου Αργυρόπουλου.
Απόλλων Πατρών: Αποσύρει τη φανέλα του Νίκου Αργυρόπουλου

Απόλλων Πάτρας: Ο Νίκος Αργυρόπουλος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τους «μελανόλευκους», γράφοντας πλούσια ιστορία με τη ομάδα της Πάτρας. Ετσι οι άνθρωποι του συλλόγου αναγνωρίζοντας την αξία του θα τον τιμήσουν αποσύροντας τη φανέλα του στο σημερινό (Σάββατο 9/11) ματς με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Αργυρόπουλος αγωνίστηκε συνολικά 15 χρόνια στην ομάδα, από το 1996 έως το 2005 και από το 2010 έως το 2016 όταν και κρέμασε τα παπούτσια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Α2: Πως η Καρδίτσα έφτασε στη νίκη κόντρα στη Δάφνη (vids)

Επίσης φόρεσε τις φανέλες των Αχαιού Σαραβαλίου, Απολλωνιάδας Πατρών, Ολυμπιακού, Πανελληνίου και Άρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Απόλλων Πάτρας:

«Το Σάββατο 09/11/2019 στο εντός έδρας παιχνίδι του OSCAR ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θα γίνει εκδήλωση προς τιμήν του Αργυρόπουλου Νίκου, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Απολλωνιάδας για 5 χρόνια και ακολούθως προωθήθηκε στην αντρική ομάδα του Απόλλωνα, στην οποία αγωνίστηκε συνολικά 15 χρόνια , με τελευταία σεζόν την χρονιά του 2016 όπου αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση παίζοντας το τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα της ομάδας που αγάπησε και αγαπήθηκε όντας αρχηγός της τα περισσότερα χρόνια.

Ο Απόλλωνας αναγνωρίζοντας την υπέρμετρη αγάπη του για την ομάδα, την δυναμική και ηγετική του φυσιογνωμία μέσα στο παρκέ, την σκληρή δουλειά του, στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει και να τολμά για την αγαπημένη του ομάδα, αποφάσισε να τον τιμήσει για πάντα αποσύροντας την φανέλα του με τον αριθμό 5 και να την υψώσει στο κέντρο του γηπέδου για να μαρτυρά σε όλους τους αθλητές και φιλάθλους που επισκέπτονται το γήπεδο μας , πως ο Νίκος Αργυρόπουλος ήταν ένας παίκτης που αγωνίστηκε με πάθος για τα όνειρα του και κατάφερε να γίνει κομμάτι της ιστορίας του Απόλλωνα.

Καλούμε σε αυτή την τιμητική εκδήλωση που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 16:45 όλο τον πατραϊκό φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα να παρευρεθεί κοντά μας και να ζήσει αυτή τη ξεχωριστή στιγμή, όπου ο Νίκος Αργυρόπουλος θα γίνει για πάντα παιδί του Ιστορικού Απόλλωνα Πάτρας».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Α2 Ανδρών: Elite League: Πρωταθλητής ο Μίλωνας, επέστρεψε στη Basket League για 3η φορά!

Elite League: Πρωταθλητής ο Μίλωνας, επέστρεψε στη Basket League για 3η φορά!

Επικός Μπράιαντ χάρισε την άνοδο στη Basket League στον Μίλωνα, οδηγώντας το σε νίκη επί του Πανιωνίου!

Α2 Ανδρών
Μπάσκετ: Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ – Αυτά ήταν τα πεπραγμένα του Μάρσαλ στη χώρα μας

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ – Αυτά ήταν τα πεπραγμένα του Μάρσαλ στη χώρα μας

Ο Ντόνοβαν Μάρσαλ σκοτώθηκε σε ηλικία 31 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο τριπλασιασμός εσόδων στην ΕΟΚ δείχνει τη νέα εποχή

Ο τριπλασιασμός εσόδων στην ΕΟΚ δείχνει τη νέα εποχή

Η Γ.Σ. της ΕΟΚ έβγαλε σημαντικές κι ευχάριστες ειδήσεις με τα έσοδα μέσω χορηγιών και διαφημίσεων να έχουν τριπλασιαστεί.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Elite League (Α2 Ανδρών): Κορυφή για δύο, «υποχώρησε» το Μαρούσι

Elite League (Α2 Ανδρών): Κορυφή για δύο, «υποχώρησε» το Μαρούσι

Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία στην Elite League (Α2 Ανδρών) μετά τη διεξαγωγή έξι από τις οκτώ αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής - Αναβλήθηκε το Τρίτων-Κόροιβος Αμαλιάδας.

Μπάσκετ
Νίκος Μπουρλάκης: Ο Τσάμης και το καθεστώς του διπλού δελτίου

Ο Τσάμης και το καθεστώς του διπλού δελτίου

Η περίπτωση του νεαρού παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε κόντρα στην Άλμπα ενώ αγωνίζεται και στον Τρίτωνα μας κάνει να σκεφτούμε τα οφέλη του διπλού δελτίου. Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης

Νίκος Μπουρλάκης
Μπάσκετ: Elite League: Φλερτάρει με την κορυφή η Ελευθερούπολη

Elite League: Φλερτάρει με την κορυφή η Ελευθερούπολη

Η συναρπαστική Elite League εξακολουθεί να βάζει σοβαρά διλήμματα αφού όλα είναι ανοιχτά τόσο για τα play off όσο και για τα play out

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Elite League (Α2 Ανδρών): «Άλωσε» το «Ιβανώφειο» ο Πανερυθραϊκός, με 37 πόντους στην 4η περίοδο! (vid)

Elite League (Α2 Ανδρών): «Άλωσε» το «Ιβανώφειο» ο Πανερυθραϊκός, με 37 πόντους στην 4η περίοδο! (vid)

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στην Elite League (Α2 Ανδρών), μετά την διεξαγωγή των επτά αναμετρήσεων της 16ης αγωνιστικής το Σάββατο (4/2).

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Elite League: Ο Ηρακλής πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς

Elite League: Ο Ηρακλής πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς

Σε πρώτη φάση υπάρχουν χαμόγελα στον «Γηραιό» αλλά τα 4 ban που ξεφύτρωσαν στην FIBA βάζουν πρόβλημα. Τετραπλή ισοβαθμία με πιθανότητα πενταπλής, πλέον στην κορυφή της Elite League

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Είτε ως Α2 είτε ως Elite League έχει πάντα ενδιαφέρον

Είτε ως Α2 είτε ως Elite League έχει πάντα ενδιαφέρον

Ο πρώτος από τον εντέκατο απέχουν μόλις τρεις νίκες, διπλή ισοβαθμία στην κορυφή και στην 3η θέση και πενταπλή στην πέμπτη! Μην το ψάχνετε λοιπόν.

Μπάσκετ