Άρης: Θέλει κι άλλον παίκτη από το ΝΒΑ – Ενδιαφέρον για τον Τζέικομπ Τόπιν (vid)
Ο Άρης συνεχίζει το ψάξιμο στην αγορά για παίκτες στις θέσεις «3» και «4», με το όνομα του Τζέικομπ Τόπιν να μπαίνει στο προσκήνιο.
Ο Άρης κινείται δυναμικά στην αγορά, αναζητώντας ενίσχυση στις θέσεις των Forward από το ΝΒΑ. Σύμφωνα με ανάρτηση του Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Παρεντόζι, οι «κίτρινοι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Τζέικομπ Τόπιν (25 ετών, 2.03 μ.), ο οποίος συγκεντρώνει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Diversi club europei stanno monitorando Jacob Toppin. Tra le squadre interessate spicca anche l’Aris BC. 🏀🇪🇺 #Mercato #arisbc pic.twitter.com/KLM1kPGLgW
— Gianlucca Parentosi (@Parentosi_G92) August 19, 2025
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο απόκτησης έβδομου ξένου, όπως είχε αναφέρει και ο Νίκος Ζήσης. Παρά το γεγονός ότι αρχικά η πρόθεση ήταν να αξιολογηθεί το ρόστερ στα φιλικά προετοιμασίας, η παρουσία του Άρη στην αγορά δείχνει πως μπορεί να υπάρξει άμεση κίνηση.
Ο Τόπιν αποφοίτησε από το Κεντάκι, έχοντας την τελευταία του χρονιά 12.4 πόντους και 6.8 ριμπάουντ μέσο όρο. Αν και δεν επιλέχθηκε στο NBA Draft, υπέγραψε two-way contract με τη Νέα Υόρκη, παίζοντας στη θυγατρική των Νικς στη G League.
Τον Μάρτιο αποδεσμεύτηκε και εντάχθηκε στους Ατλάντα Χοκς, συνεχίζοντας την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.