Ήττα στο φινάλε για την Εθνική από Μαυροβούνιο
Η Εθνική ηττήθηκε 65-67 από το Μαυροβούνιο, με χαμένο λέι απ του Τολιόπουλου στο φινάλε. Καθοριστικά τα χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα.
Η Εθνική ομάδα γνώρισε οδυνηρή ήττα με 65-67 από το Μαυροβούνιο σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση. Ο Βασίλης Τολιόπουλος πήρε το λέι απ για την ισοφάριση και την παράταση όμως η μπάλα δεν κατέληξε στο καλάθι και το ματς ολοκληρώθηκε μέσα σε απογοήτευση.
Η Ελλάδα πλήρωσε τα χαμηλά ποσοστά από τα 6,75 μ. καθώς έκλεισε τον αγώνα με 5 στα 31 τρίποντα. Παρά την καλή αμυντική προσπάθεια και τα 11 κλεψίματα δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στην επίθεση. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεχώρισε επιθετικά ενώ ο Παπανικολάου έδωσε σημαντικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία.
Το Μαυροβούνιο εκμεταλλεύτηκε τα ριμπάουντ και βρήκε μεγάλα σουτ στο τέλος. Η Εθνική πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά έμεινε με την πικρία της χαμένης ευκαιρίας.