Παναθηναϊκός: Η αδικία του Αταμάν στον Τολιόπουλο!
Ο Αταμάν έπρεπε να βάλει τον Τολιόπουλο περισσότερο στο ντέρμπι, αφού απέδειξε ότι αξίζει τον χρόνο.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έφυγε νικητής από το ΣΕΦ, όμως είχε αρκετά κέρδη, όπως ο Τι Τζέι Σορτς και φυσικά ο Βασίλης Τολιόπουλος που πήρε την ευκαιρία και την άρπαξε.
Ο Έλληνας γκαρντ ήταν εκείνος που άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα όταν πάτησε παρκέ, δίνοντας πνοή και ενέργεια στην επίθεση του «τριφυλλιού». Με τα γρήγορα σουτ του και την αυτοπεποίθηση που έδειξε, ο Παναθηναϊκός δημιούργησε διαφορά +12, χάρη σε ένα επιμέρους 11-0, με τον ίδιο να… χτυπά την άμυνα του Ολυμπιακού και να σταματάει στους 14 πόντους.
Ωστόσο, το μομέντουμ αυτό δεν αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε. Ο Ολυμπιακός άρχισε σταδιακά να ροκανίζει τη διαφορά και ο Εργκίν Αταμάν πίστεψε σε παίκτες που δεν τον δικαίωσαν.
Ο Τολιόπουλος, που είχε ήδη δώσει σημαντικές λύσεις, έμεινε για αρκετή ώρα στον πάγκο, χάνοντας την επαφή με το παιχνίδι. Όταν ο Παναθηναϊκός έβλεπε τη διαφορά να μειώνεται, ο Έλληνας γκαρντ δεν επέστρεψε άμεσα και αυτό κόστισε.
Η απόφαση του Τούρκου τεχνικού να τον αφήσει εκτός δεν ήταν σίγουρα σωστή, αφού έβλεπε έναν παίκτη… καυτό, που μπορούσε να κάνει τη διαφορά, σε σχέση για παράδειγμα με τον Γκραντ που δεν έδειχνε σε καλή κατάσταση.
Το σίγουρο είναι ότι ο Τολιόπουλος ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται και να προκαλέσει έναν θετικό… πονοκέφαλο στον Αταμάν, κάτι που φαίνεται ότι αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει.