Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν για το «χωρίς Χολμς» στην Μπολόνια και με προβληματισμό για τις προπονήσεις
Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε ανησυχία για την ετοιμότητα των παικτών του.
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Μπολόνια ενόψει του αυριανού (24/10, 21:00) αγώνα με τη Βίρτους, χωρίς τον Ρισόν Χολμς, ο οποίος παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την απουσία του Αμερικανού και εξέφρασε ανησυχία για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας.
Ο Ρισόν Χολμς δεν θα δώσει το «παρών» στη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια, καθώς ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε προσφέρει σημαντική βοήθεια στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο θα παραμείνει στην Αθήνα για αποθεραπεία.
Μιλώντας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως η απουσία του Χολμς αποτελεί πλήγμα, αλλά υπογράμμισε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα δεν είναι ποιοι λείπουν, αλλά η έλλειψη ρυθμού και οι διακοπές στις προπονήσεις.
«Σε μια μεγάλη σεζόν θα υπάρξουν τραυματισμοί, είναι φυσιολογικό. Ο Χολμς είχε μεγάλη συνεισφορά στα τελευταία δύο παιχνίδια και σίγουρα θα μας λείψει. Όμως το μεγαλύτερο ζήτημα είναι ότι αρκετοί παίκτες έχασαν προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Δεν ξέρεις πώς θα εμφανιστούν στο ματς και αυτό καταστρέφει τη συνοχή της ομάδας», σημείωσε ο Τούρκος τεχνικός.
Όσον αφορά τη Βίρτους Μπολόνια, ο Αταμάν στάθηκε στην επιθετική της δυναμική και την επικινδυνότητα της έδρας της:
«Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, που παίζει εξαιρετικά μπροστά στο κοινό της. Έχει ήδη νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μονακό, οπότε χρειάζεται να είμαστε πολύ έξυπνοι αμυντικά για να αντέξουμε στον ρυθμό της».