AGENT GREEK

Παναθηναϊκός: Το διαφορετικό προφίλ του Γιοβάνοβιτς!

Οι αγωνιστικές διαφορές στο γήπεδο θα φανούν, οι εκτός αυτού όμως καθιστούν ξεχωριστό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με τους προκατόχους του.
Παναθηναϊκός: Το διαφορετικό προφίλ του Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Οι αγωνιστικές διαφορές στο γήπεδο θα φανούν, οι εκτός αυτού όμως καθιστούν ξεχωριστό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με τους προκατόχους του.

Παναθηναϊκός: Λίγο έλειψε να πετάξει το κινητό του, με το κυπριακό νούμερο που έχει όλη η οικουμένη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Έτσι κι αλλιώς, περισσότερο για… βιτρίνα το έχει το συγκεκριμένο, σε άλλα τον βρίσκουν όσοι τον αναζητούν και κυρίως σε άλλα απαντάει ο ίδιος. Σε μετρημένα δηλαδή άτομα στα δάχτυλα των δύο χεριών (και πολλά λέω).

Δεν είναι πολλοί οι συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στους πάγκους, ελάχιστοι ως κανένας αυτοί που εμπιστεύεται εκτός γηπέδων. Υπό αυτό το πρίσμα, το προφίλ του είναι τελείως διαφορετικό από όσα έχει συνηθίσει – επικοινωνιακά – ο οργανισμός του Παναθηναϊκού και αυτό, μάλλον, είναι καλό.

Σίγουρα είναι αλλαγή. Και είναι καλοδεχούμενη, γιατί από τις πολλές και διαφόρων πλευρών διαρροές, τα τελευταία χρόνια έγινε ο κακός χαμός. Τώρα τουλάχιστον, από μια μεριά (μέχρι νεοτέρας) θα «σπάνε» πράγματα. Και συντονισμένα, επίσης σημαντικό.

Ο Σέρβος δεν είναι έτσι κι αλλιώς επικοινωνιακός τύπος. Δεν είναι αντίκοινωνικός, προς Θεού, απλώς στην προπονητική του καριέρα πορεύτηκε πάντα χωρίς να επιζητά δημόσιες σχέσεις.

Και μπορεί να λείπει χρόνια από την «ελληνική πραγματικότητα» (ή έστω κυπριακή), αυτοί οι μετρημένοι όμως άνθρωποι που εμπιστεύεται – και αυτοί που μεσολάβησαν για να έρθει στον Παναθηναϊκό, καλύπτοντας εκατέρωθεν τις αρχικές αποστάσεις – είναι αρκετά «ψημένοι» για να τον κατατοπίσουν σχετικά. Κάτι που έχουν ήδη κάνει για την ακρίβεια.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 25/5: Καφετζής και Μπάρτζης βγήκαν από το παιχνίδι και έκαναν μπυροκοιλιά!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ελένη παθαίνει σοκ – Η πρόταση γάμου που αλλάζει τα δεδομένα

Ο Ρεμπρόφ, οι οφειλές, η Φενέρ και η ΑΕΚ που απομακρύνεται

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Μάντζιος έχει θέμα με Νταρίντα!

Άρης: Ο Μάντζιος έχει θέμα με Νταρίντα!

Ο Μάντζιος έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του το τι χρειάζεται ο Άρης και ποιες οι προτεραιότητες του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Κουβέντα, αλλά διαφορά με Κώτσιρα!

Παναθηναϊκός: Κουβέντα, αλλά διαφορά με Κώτσιρα!

Παναθηναϊκός και Κώτσιρας μίλησαν για νέο συμβόλαιο. Αυτά δίνουν οι πράσινοι, αλλά δεν έχει προκύψει (ακόμα) συμφωνία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Στο «περίμενε» ο Κουέστα – Αυτό του χρεώνει ο Καρυπίδης!

Άρης: Στο «περίμενε» ο Κουέστα – Αυτό του χρεώνει ο Καρυπίδης!

Έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις με τον Κουέστα. Αυτό «χάλασε» τον Καρυπίδη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μάντζιος θέλει να «πουλήσει» την παρουσία του Άρη στον τελικό Κυπέλλου!

Ο Μάντζιος θέλει να «πουλήσει» την παρουσία του Άρη στον τελικό Κυπέλλου!

Ο Άρης είναι το «ταβάνι» του Μάντζιου στην Ελλάδα και πλέον το ψάχνει (ξανά) για εξωτερικό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα – Αποκλειστικό: Ενδιαφερόμενος για την αγορά της ΠΑΕ – Αυτός είναι!

ΠΑΣ Γιάννινα – Αποκλειστικό: Ενδιαφερόμενος για την αγορά της ΠΑΕ – Αυτός είναι!

Υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτός είναι ο ενδιαφερόμενος!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Ολυμπιακός: Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Μία ακόμα χαμένη ευκαιρία για Σολμπάκεν και Μπιελ. Τη έδωσε ο Μαρτίνεθ, δύσκολα να μπορέσει ο Ολυμπιακός να στηριχθεί σε αυτούς.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αν ισχύει είναι πραγματικά απίστευτο! Ο Ολυμπιακός να είπε όχι σε 15 εκατομμύρια

Αν ισχύει είναι πραγματικά απίστευτο! Ο Ολυμπιακός να είπε όχι σε 15 εκατομμύρια

Ο Ολυμπιακός είπε όχι σε πωλήσεις 15 εκατομμυρίων τη δεδομένη χρονική στιγμή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Μαρτίνεθ θα ένιωθε πιο άνετα αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε έναν από τους Ποντένσε, Σολμπάκεν

Ο Μαρτίνεθ θα ένιωθε πιο άνετα αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε έναν από τους Ποντένσε, Σολμπάκεν

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά στα άκρα, έφερε και Ποντένσε, Σολμπάκεν αλλά ο Μαρτίνεθ θα ένιωθε πιο άνετα με έναν από τους δύο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αυτόν θέλει να δει καλύτερο στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ

Αυτόν θέλει να δει καλύτερο στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ

Ο Μαρτίνεθ βλέπει όλα να πηγαίνουν καλά στον Ολυμπιακό αλλά υπάρχει ένας παίκτης που θέλει να κάνει upgrade.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ