AGENT GREEK

ΠΑΟΚ: Δεν τερματίζεται μόνο η ασυλία του Γκαρσία – Μπαίνουν κι άλλοι στο κάδρο

Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ, η ήττα, η διαχείριση και οι μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη δηλώσεις του Γκαρσία δεν άρεσαν.
ΠΑΟΚ: Δεν τερματίζεται μόνο η ασυλία του Γκαρσία – Μπαίνουν κι άλλοι στο κάδρο

Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ, η ήττα, η διαχείριση και οι μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη δηλώσεις του Γκαρσία δεν άρεσαν.

Πουθενά. Ακόμη και στους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ουρουγουανού (ανεξαρτήτως των λόγω που έκαστος στηρίζει…) στον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως για πρώτη φορά, οι… ημιεπίσημες διαρροές είχαν και τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία στο κάδρο. Δεδομένα, η ασυλία (του) έχει λάβει τέλος. Και κάθε αρνητικό αποτέλεσμα από εδώ και πέρα ή έστω οτιδήποτε επιβαρυντικό για το κλίμα και την κατάσταση στην ομάδα, θα το χρεώνεται και ο ίδιος ισομερώς.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό. Σιγά σιγά, αμυδρά (αλλά όχι και απαλά) στο κάδρο μπαίνουν και διοικητικοί, υπεύθυνοι του αγωνιστικού (και όχι μόνο) σχεδιασμού που μέχρι τώρα απλώς έδιναν τον τόνο και ήταν ανέγγιχτοι από τον επικοινωνιακό μηχανισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από το βράδυ του Σαββάτου, αυτό φαίνεται να μην ισχύει πλέον. Να ήταν η σύγχυση του αποτελέσματος που οδήγησε σε κάτι τυχαίο, σε κάτι μεμονωμένο και συγκυριακό; Μπορεί. Το σαφές είναι πως πλέον, πέραν των εύκολων – και επαναλαμβανόμενων ανά τα χρόνια και σεζόν – «στόχων», αρχίζει η… γκάμα και η βεντάλια, να ανοίγει.

Για πόσο και μέχρι πόσο, καιρό ως το τέλος της χρονιάς έχουμε να δούμε…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Μάντζιος έχει θέμα με Νταρίντα!

Άρης: Ο Μάντζιος έχει θέμα με Νταρίντα!

Ο Μάντζιος έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του το τι χρειάζεται ο Άρης και ποιες οι προτεραιότητες του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Κουβέντα, αλλά διαφορά με Κώτσιρα!

Παναθηναϊκός: Κουβέντα, αλλά διαφορά με Κώτσιρα!

Παναθηναϊκός και Κώτσιρας μίλησαν για νέο συμβόλαιο. Αυτά δίνουν οι πράσινοι, αλλά δεν έχει προκύψει (ακόμα) συμφωνία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Στο «περίμενε» ο Κουέστα – Αυτό του χρεώνει ο Καρυπίδης!

Άρης: Στο «περίμενε» ο Κουέστα – Αυτό του χρεώνει ο Καρυπίδης!

Έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις με τον Κουέστα. Αυτό «χάλασε» τον Καρυπίδη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μάντζιος θέλει να «πουλήσει» την παρουσία του Άρη στον τελικό Κυπέλλου!

Ο Μάντζιος θέλει να «πουλήσει» την παρουσία του Άρη στον τελικό Κυπέλλου!

Ο Άρης είναι το «ταβάνι» του Μάντζιου στην Ελλάδα και πλέον το ψάχνει (ξανά) για εξωτερικό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα – Αποκλειστικό: Ενδιαφερόμενος για την αγορά της ΠΑΕ – Αυτός είναι!

ΠΑΣ Γιάννινα – Αποκλειστικό: Ενδιαφερόμενος για την αγορά της ΠΑΕ – Αυτός είναι!

Υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτός είναι ο ενδιαφερόμενος!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Ολυμπιακός: Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Μία ακόμα χαμένη ευκαιρία για Σολμπάκεν και Μπιελ. Τη έδωσε ο Μαρτίνεθ, δύσκολα να μπορέσει ο Ολυμπιακός να στηριχθεί σε αυτούς.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αν ισχύει είναι πραγματικά απίστευτο! Ο Ολυμπιακός να είπε όχι σε 15 εκατομμύρια

Αν ισχύει είναι πραγματικά απίστευτο! Ο Ολυμπιακός να είπε όχι σε 15 εκατομμύρια

Ο Ολυμπιακός είπε όχι σε πωλήσεις 15 εκατομμυρίων τη δεδομένη χρονική στιγμή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Μαρτίνεθ θα ένιωθε πιο άνετα αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε έναν από τους Ποντένσε, Σολμπάκεν

Ο Μαρτίνεθ θα ένιωθε πιο άνετα αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε έναν από τους Ποντένσε, Σολμπάκεν

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά στα άκρα, έφερε και Ποντένσε, Σολμπάκεν αλλά ο Μαρτίνεθ θα ένιωθε πιο άνετα με έναν από τους δύο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αυτόν θέλει να δει καλύτερο στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ

Αυτόν θέλει να δει καλύτερο στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ

Ο Μαρτίνεθ βλέπει όλα να πηγαίνουν καλά στον Ολυμπιακό αλλά υπάρχει ένας παίκτης που θέλει να κάνει upgrade.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ