ΑΡΗΣΤΟΣ

ΑΡΗΣτος: Ο ΟΦΗ έστησε «λεωφορείο» – Από εδώ και πέρα όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για Μάντζιο και παίκτες!

Ο ΑΡΗΣτος blogάρει για την γκέλα του Άρη στην πρεμιέρα της Super League απέναντι στον ΟΦΗ.
ΑΡΗΣτος: Ο ΟΦΗ έστησε «λεωφορείο» – Από εδώ και πέρα όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για Μάντζιο και παίκτες!

ΑΡΗΣτος: Σε μια ωραία, καθαρά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, σε ένα σχεδόν γεμάτο Κλ. Βικελίδης ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με γκέλα το φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Τι έγινε; Ό,τι γίνεται συνήθως σε τέτοια παιχνίδια. Ήρθε η κρητική ομάδα στη Θεσσαλονίκη έβαλε ένα «λεωφορείο» μπροστά στην εστία της έπαιξε αντιποδόσφαιρο με πολλές αστείες αλλά εκνευριστικές καθυστερήσεις απ’ την αρχή ως το τέλος, υπό την ανοχή, που έδειξε ο διαιτητής κ. Τζήλος, και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από έναν όμως, αρκετά φλύαρο και νευρικό ΑΡΗ.

Ο ΟΦΗ έκανε τη δουλειά που μπορούσε να κάνει, τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο, σε αντίθεση με τον ΆΡΗ που ήταν κατώτερος του αναμενόμενου. Μπορεί να είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού να έπαιζε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο αλλά δεν είχε ούτε τις πολλές μεγάλες ευκαιρίες που συνήθως κάνει ούτε τους αυτοματισμούς και την φαντασία που έπρεπε.

Αρκετοί παίχτες της ομάδας δεν ήταν σε καλή μέρα. Φιλότιμοι, δραστήριοι Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Γκάμα αλλά σε μέτρια μέρα.

Απ’ τις μεταγραφές, μεσοεπιθετικά περισσότερο φάνηκε ο Καμαρά αλλά κι αυτός δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, ειδικά μέσα στη περιοχή για να σκοράρει. Σε κακή μέρα ο Εντιαγέ που σε τίποτε δε θύμιζε τον Εντιαγέ που είδαμε όλοι στα φιλικά. Ο Ιτούρμπε έδειξε διάθεση όταν μπήκε αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Οι αμυντικοί της ομάδας σε 90 λεπτά χρειάστηκε μόνο δύο τρεις φορές να επέμβουν με επιτυχία σε κάποιες αντεπιθέσεις που προσπάθησαν να κάνουν χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο οι παίκτες του ΟΦΗ.

Περισσότερο βοήθησαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και γενικά ήταν καλοί.

Θετική η πρώτη εμφάνιση του διεθνή Τσέχου στόπερ Μπράμπετς με τη φανέλα του «Θεού του πολέμου». Έδειξε ότι θα βοηθήσει και δύσκολα θα χάσει τη θέση του στην εντεκάδα.

Ο ΑΡΗΣ όμως δεν ικανοποίησε με την απόδοση του στη πρεμιέρα. Και τέτοια ματς θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά, ειδικά μέσα στην έδρα του που θα έρχονται ομάδες και θα παίζουν πολύ κλειστά.

Πρέπει ο Απόστολος Μάντζιος να βρει λύσεις να βρει τον τρόπο ή τους τρόπους που θα ξεκλειδώσει αυτές τις άμυνες. Και με τέτοιο ρόστερ δεν υπάρχει δικαιολογία.

Δικαιολογία δεν υπάρχει, πέραν της πρεμιέρας από δω και πέρα και σε κανένα ποδοσφαιριστή που είναι δεδομένη η αξία του.

Ολοι έχουν μια κακή μέρα στη δουλειά αρκεί αυτό να μην επαναλαμβάνεται και ελπίδα όλων στην ομάδα να μην επαναληφθεί μια τέτοια γκέλα απέναντι σε μια σαφώς πιο αδύναμη ομάδα.

Το πρωτάθλημα είναι «μαραθώνιος» και η πρεμιέρα είναι απλώς η εκκίνηση των πρώτων μέτρων του μαραθωνίου.

Ο φετινός στόχος είναι αυτή η σεζόν να ‘ναι καλύτερη απ’ την περσινή! Τίποτε λιγότερο! Και θα είναι!

Κανένας δεν πρέπει να έχει απογοητευτεί από το κακό αποτέλεσμα της πρεμιέρας, αλλά όλοι πρέπει να σκεφτούν και να δουν από τώρα τα λάθη τους.

Ο ΑΡΗΣ σε αντίθεση με όλους του άλλους ακόμη έχει και το θέμα της βαθμολογίας. Έχει 1 βαθμό ή μείον 5 τώρα; Για γέλια και για κλάματα το κακόμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ελπίδα όλων να επικρατήσει το δίκαιο και να μην αφαιρεθούν τελικά οι βαθμοί είτε από αναψηλάφηση της δίκης είτε απ’ την προσφυγή της ΠΑΕ στο CAS.

Τίποτε όμως δεν μπορεί να πτοήσει πλέον κανέναν στον οργανισμό ΑΡΗ, που ξέρει την αξία και την δυναμική της ομάδας και ταυτόχρονα μπορεί να σκέφτεται και το άλμα που θα κάνει ο σύλλογος, ο οποίος θα αλλάξει επίπεδο προς τα πάνω, πηγαίνοντας στο νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο, (σε 4 με 5 χρόνια), σε ένα πρότζεκτ που ήδη έχει δρομολογηθεί! όπως είπε και ο πρωθυπουργός της χώρας, στη ΔΕΘ.

Τα καλύτερα έρχονται!

Με τιμή,
ΑΡΗΣτος

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΡΗΣτος: ΑΡΗΣτος: Κάποιους «πόνεσε» όσα πέτυχε ο Άρης – Τα καλύτερα έρχονται!

ΑΡΗΣτος: Κάποιους «πόνεσε» όσα πέτυχε ο Άρης – Τα καλύτερα έρχονται!

Ο ΑΡΗΣτος bloggαρει για την δικαίωση του Άρη από την UEFA, αλλά και το μέλλον που αναμένεται... δυναμικό.

ΑΡΗΣτος
ΑΡΗΣτος: ΑΡΗΣτος: Με στόχο το βήμα παραπάνω! Πρωτάθλημα ή έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ!

ΑΡΗΣτος: Με στόχο το βήμα παραπάνω! Πρωτάθλημα ή έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ!

Ο ΑΡΗΣΤΟΣ γράφει για την κατάκτηση της 3ης θέσης και τον πήχη που ανεβαίνει για τον Άρη

ΑΡΗΣτος
ΑΡΗΣτος: ΑΡΗΣτος: Τυχεροί όσοι ήταν στο Βικελίδης – Ο ΑΡΗΣ έγραψε ιστορία κι επέβαλλε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη

ΑΡΗΣτος: Τυχεροί όσοι ήταν στο Βικελίδης – Ο ΑΡΗΣ έγραψε ιστορία κι επέβαλλε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη

Ο ΑΡΗΣτος γράφει για την ανατροπή της... δεκαετίας που πέτυχε ο ΑΡΗΣ, με την οποία έγραψε ιστορία και επέβαλλε απονομή ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.

ΑΡΗΣτος
ΑΡΗΣτος: ΑΡΗΣτος: Αυτός είναι ο μεγάλος ΑΡΗΣ – Μια συνήθεια που έγινε λατρεία!

ΑΡΗΣτος: Αυτός είναι ο μεγάλος ΑΡΗΣ – Μια συνήθεια που έγινε λατρεία!

Ο ΑΡΗΣτος γράφει για τη νίκη του Άρη στην Τούμπα που πλέον έχει γίνει συνήθεια

ΑΡΗΣτος
ΑΡΗΣτος: ΑΡΗΣτος: Ήττα ντροπή – Ο Άρης πέταξε το δώρο για μια άνετη έξοδο στην Ευρώπη

ΑΡΗΣτος: Ήττα ντροπή – Ο Άρης πέταξε το δώρο για μια άνετη έξοδο στην Ευρώπη

Ο ΑΡΗΣτος σχολιάζει την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης και την επόμενη ημέρα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

ΑΡΗΣτος
ΑΡΗΣτος: ΑΡΗΣτος: Ο Άρης έχασε μόνος του στη Λεωφόρο – Οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους!

ΑΡΗΣτος: Ο Άρης έχασε μόνος του στη Λεωφόρο – Οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους!

Ο ΑΡΗΣτος γράφει για την ήττα του Άρη στη Λεωφόρο και την επόμενη ημέρα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

ΑΡΗΣτος
ΑΡΗΣτος: ΑΡΗΣτος: «Χόρευε» στη βροχή ο Άρης, άνετη νίκη με ΠΑΟΚ – Για δύο αποτελέσματα στη Λεωφόρο

ΑΡΗΣτος: «Χόρευε» στη βροχή ο Άρης, άνετη νίκη με ΠΑΟΚ – Για δύο αποτελέσματα στη Λεωφόρο

Ο ΑΡΗΣτος γράφει για την επιβλητική νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του ΠΑΟΚ.

ΑΡΗΣτος
ΑΡΗΣτος: ΑΡΗΣτος: Ακλόνητο φαβορί ο Άρης για την έξοδο στην Ευρώπη – Ο Μπούργος απέδειξε πως δεν έχει κολλήματα

ΑΡΗΣτος: Ακλόνητο φαβορί ο Άρης για την έξοδο στην Ευρώπη – Ο Μπούργος απέδειξε πως δεν έχει κολλήματα

Ο ΑΡΗΣτος γράφει για τη μεγάλη νίκη του Άρη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

ΑΡΗΣτος
ΑΡΗΣτος: ΑΡΗΣτος: Μεγάλη ευθύνη ο Μπούργος – Εκτός έδρας παίζει καλύτερα!

ΑΡΗΣτος: Μεγάλη ευθύνη ο Μπούργος – Εκτός έδρας παίζει καλύτερα!

Ο ΑΡΗΣτος bloggαρει για την ισοπαλία του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα τακτικά λάθη του Χέρμαν Μπούργος.

ΑΡΗΣτος