ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ

Το Sportime έχει το κακό συνήθειο να ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα

Την εποχή Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό την είχατε πληροφορηθεί πολλούς μήνες τώρα
Το Sportime έχει το κακό συνήθειο να ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα

Πώς θα αισθανόσασταν αν βλέπατε έναν στρατιώτη ή στρατηγό φτιάξτε εσείς την εικόνα που θέλετε, να πηγαίνει όσο πιο κοντά γίνεται στον καθρέφτη του και να λέει στον εαυτό του: «μου απονέμω αυτό το παράσημο διότι έκανα σωστά το καθήκον μου;». Αστείο, έτσι δεν είναι;

Το Sportime, λοιπόν, σήμερα παίρνει το credit για το επίσημο του πράγματος στο dealανάμεσα στον Αλαφούζο και τον Πιεμπονγκσάντ για τη μεταβίβαση σημαντικού μέρους του μετοχικού πακέτου του Παναθηναϊκού.

Από την ημέρα που σας αναλύσαμε τα δεδομένα, χαρακτηρίζοντας τις εξελίξεις ως οριστικές, σας αναφέραμε πως επίσημη και ανακοινώσιμη μορφή θα αρχίσει να παίρνει από τον Σεπτέμβριο. Ναι, πέσαμε (σκάρτα) ένα μήνα έξω.

Δεν ήταν η πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι που είχαμε την πρωτοκαθεδρία σε πράγματα που μεταφέραμε ως οριστικά και αμετάκλητα. Το έχουμε αναφέρει και αναλύσει πολλές φορές. Δεν είναι τζόγος! Είναι ρεπορτάζ, πληροφόρηση και κάτι ακόμα που αρκετοί αποφεύγουν. Μια απλή ανάγνωση πίσω από τις λέξεις.

Ακριβώς τα ίδια είχαμε και με την υπόθεση του Γιώργου Δώνη και πολλές ακόμα, όχι μόνο πράσινης απόχρωσης. Επειδή όμως, όπως προαναφέραμε άλλωστε, είναι αστείο να κρεμάς μόνο σου τα γαλόνια και να βαυκαλίζεσαι για αυτά, ας πάμε στην επόμενη μέρα. Ούτω ή άλλως, το αυτονόητο είναι για ένα μέσο αυτό που συνέβη.

Τι θα γίνει όμως από εδώ και πέρα; Ο επικοινωνιακός μηχανισμός κατά της νέας διοικητικής κατάστασης στον Παναθηναϊκό έχει λάβει ήδη θέσεις μάχης. Καιρό τώρα δηλαδή, όμως συνεχίζει και θα συνεχίσει.

Στα προσεχώς λοιπόν, οι ίδιοι που μας κατηγόρησαν για παραπληροφόρηση, για ψεύτικα δημοσιεύματα, για εξυπηρέτηση μαύρων συμφερόντων και αποπροσανατολισμό, θα είναι οι ίδιοι που θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μειώσουν τη δημοσιογραφική επιτυχία, υιοθετώντας τα «πληροφορίες εκ των έσω», ή ακόμα καλύτερα πως τα «ρεπορτάζ μύριζαν θάλασσα».

Καθίστε και θα δείτε τι έχει να γίνει με το κακό Sportime που έχει αυτό το ηλίθιο συνήθειο να πληροφορεί έγκυρα και έγκαιρα τους αναγνώστες του για το τι συμβαίνει.

Το 44% μετοχών της ΠΑΕ στον Παϊρόζ, που θα γίνει 60% – Τι ισχύει με τη Sortivo

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
EDITORIAL: Δύο χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη  – Το Sportime συμμετείχε στην ημέρα μνήμης των 57 θυμάτων

Δύο χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη – Το Sportime συμμετείχε στην ημέρα μνήμης των 57 θυμάτων

Όλη η μέρα, όλες οι αναρτήσεις, όλα τα θέματα του Sportime στις 28/2 θα αποτελέσουν έναν φόρο τιμής στα 57 θύματα από το έγκλημα στα Τέμπη...

EDITORIAL
Ποδόσφαιρο: I’ll fucking do it darling

I’ll fucking do it darling

Δεν έχουν επιλογή οι διεθνείς της Εθνικής Ελλάδας και παρά το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ πρέπει να παίξουν απόψε κόντρα στην Αγγλία.

Ποδόσφαιρο
Απόψεις: Υπάρχει και πιο κάτω από το «ψόφο σε ότι αγαπάς» του Νίκου Παππά;

Υπάρχει και πιο κάτω από το «ψόφο σε ότι αγαπάς» του Νίκου Παππά;

Έχουμε βάλει στο ζύγι τα καλά και τα αρνητικά για τον Νίκο Παππά που ευχήθηκε σε έναν άνθρωπο «ψόφο σε ότι αγαπάς». Είναι δυνατόν;

Απόψεις
Κοινωνία: Άκουσε άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα όσα είπε για το δημογραφικό ο Κώστας Καραμανλής; (vid)

Άκουσε άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα όσα είπε για το δημογραφικό ο Κώστας Καραμανλής; (vid)

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του για το δημογραφικό έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα των επόμενων ετών.

Κοινωνία
Ποδόσφαιρο: Ο Γιάννης Βρούτσης είναι ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα ανικανότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Βρούτσης είναι ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα ανικανότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα που έκανε ο Γιάννης Βρούτσης απλώς πιστοποίησαν που στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ πληρώνει την Ντιναμό για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς – Που σταματάει η ιδεολογία και που ξεκινάει η μπίζνα;

Η ΑΕΚ πληρώνει την Ντιναμό για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς – Που σταματάει η ιδεολογία και που ξεκινάει η μπίζνα;

Από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ παίρνει παίκτη η ΑΕΚ: τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Πληρώνει μάλιστα χρήματα, αρκετά, στην κροατική ομάδα.

Ποδόσφαιρο
Media: Ο Light μας κατούρησε και με το δίκιο του – Οι γονείς να τα βλέπουν αυτά…

Ο Light μας κατούρησε και με το δίκιο του – Οι γονείς να τα βλέπουν αυτά…

Μέσα σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο που ανέβασε στα social media ο Light είπε μόνο αλήθειες. Οι γονείς των παιδιών ακούν;

Media
Πολιτική: Συλλογιστική Μητσοτάκη: Χορεύεις ζεϊμπέκικο και κάνεις διακοπές στην Πάτμο; Φεύγεις! Χορεύεις τραπ και «σκοτώνεις» παιδιά στα Τέμπη; Μένεις!

Συλλογιστική Μητσοτάκη: Χορεύεις ζεϊμπέκικο και κάνεις διακοπές στην Πάτμο; Φεύγεις! Χορεύεις τραπ και «σκοτώνεις» παιδιά στα Τέμπη; Μένεις!

Δεν υπάρχει σκεπτικό Μητσοτάκη. Κανένα. Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει να σε διώξει, σε κρατάει. Αν μπορεί, σε διώχνει. Τσιφλίκι του η Νέα Δημοκρατία;

Πολιτική
Κοινωνία: Κόμμα ΝΙΚΗ: Με φόβο Θεού, με το κεφάλι σκυμμένο, ταπεινά και πάντα με τη σκέψη σε Ποιον λογοδοτούν… Για τα παιδιά μας…

Κόμμα ΝΙΚΗ: Με φόβο Θεού, με το κεφάλι σκυμμένο, ταπεινά και πάντα με τη σκέψη σε Ποιον λογοδοτούν… Για τα παιδιά μας…

Από αύριο κιόλας το Κόμμα ΝΙΚΗ πρέπει να αφήσει τις τυμπανοκρουσίες και να θέσει τις βάσεις υπενθύμισης των ελληνικών αξιών. Της Πίστεως και του Ελληνισμού.

Κοινωνία