ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ολυμπιακός: Πως θα χάσει το πρωτάθλημα;

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλη διαφορά, πως θα το χάσει το πρωτάθλημα;
Ολυμπιακός: Πως θα χάσει το πρωτάθλημα;

Ο Ολυμπιακός με το τέλος του πρώτου γύρου έχει αποκτήσει μεγάλη διαφορά και ήδη οι σκέψεις είναι δεδομένες, πως θα χάσει και το φετινό πρωτάθλημα;

Η ομάδα του Μαρτίνς μπορεί να μη θαμπώνει μέσα στο γήπεδο, τουλάχιστον όσο την προηγούμενη διετία αλλά κερδίζει.

Στο τέλος του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου μετράει ήδη μια διαφορά +8 βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, που δείχνει να είναι τεράστια.

Σύμφωνοι, απομένουν άλλοι τόσοι αγώνες (13) για το τέλος της regular season, συν τους 10 των πλέι οφ, αλλά μπορεί να πει κανείς πως η απόσταση θα καλυφθεί;

Ο Ολυμπιακός έχει 11 νίκες και 2 ισοπαλίες (όλες εντός έδρας με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό) και μέχρι να φύγει το 2021 έχει να πάει στο Περιστέρι και να υποδεχθεί τη Λαμία.

Απέναντί του έχει αυτή την στιγμή την ΑΕΚ στο +8 και τον ΠΑΟΚ στο +13, δύο αντιπάλους που για διαφορετικούς λόγους δείχνουν να είναι αρκετά κλικ πιο πίσω.

Η ΑΕΚ δείχνει να είναι πιο συμπαγής από τον ΠΑΟΚ αλλά είναι σε μια φάση χτισίματος νέας νοοτροπίας αλλά και νέας ομάδας. Ο Γιαννίκης είναι ακόμα στην κατάσταση που θέλει να προσδώσει τα δικά του «θέλω» στο σύνολο που έχει. Είναι λιγομίλητος προς τα ΜΜΕ και ακόμα και τακτικά ψάχνει πατήματα.

Οι νίκες μετά τον Ολυμπιακό έφεραν μια κάποια αισιοδοξία πως η ΑΕΚ θα μπορέσει να κυνηγήσει για μεγάλο διάστημα, αλλά η ισοπαλία στην Τρίπολη ήταν βαθμολογικό πισωγύρισμα.

Βασικά, βέβαια τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Ένωση μάλλον πληρώνει την ισοπαλία π.χ. στη Ριζούπολη παρά οτιδήποτε άλλο.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι βυθισμένος στην εσωστρέφεια που δημιούργησαν οι τρεις σερί ήττες πριν από τις δύο σερί νίκες με Λίνκολν και Λαμία. Όμως και οι δύο αυτές δεν είναι ικανές να σβήσουν τα κακώς κείμενα.

Μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο ΠΑΟΚ πάει την επόμενη αγωνιστική να παίξει στα Γιάννενα (Τετάρτη 15/12) αλλά και να υποδεχθεί πριν φύγει το 2021, τον , πάντα επικίνδυνο, Αστέρα Τρίπολης.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα παίξει εκτός με Ιωνικό αλλά στη συνέχεια να υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους. Είναι φανερό. Από την στιγμή που δεν έχει απώλειες, κανείς δεν μπορεί να ποντάρει τα χρήματά τους στους υπόλοιπους.

Και το ερώτημα παραμένει. Θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα;

Μάλλον δύσκολα…


 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μουντιάλ 2022: Γιατί η Αργεντινή του Μέσι δεν είναι το φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Γιατί η Αργεντινή του Μέσι δεν είναι το φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Έχει γίνει trend! Η Αργεντινή του Μέσι να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο – Δεν είναι εύκολο, γιατί δεν είναι το φαβορί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μελισσανίδης με όσα είπε έδειξε το δρόμο στην εποχή της ΑΕΚ και μετά την OPAP Arena

Ο Μελισσανίδης με όσα είπε έδειξε το δρόμο στην εποχή της ΑΕΚ και μετά την OPAP Arena

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη οργανώσει τον δρόμο της ΑΕΚ και για όσα θα έρθουν μετά την κατασκευή της OPAP Arena.

Ποδόσφαιρο
Γιάννης Χωριανόπουλος: ΠΑΣ Γιάννινα: Η δικαίωση με τα πλέι οφ και το κρίμα για τον ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα: Η δικαίωση με τα πλέι οφ και το κρίμα για τον ΟΦΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιώθηκε με την είσοδο στα πλέι οφ αλλά είναι συνάμα άδικο για τον ΟΦΗ

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Άρης: Ο Καρυπίδης τώρα μπορεί να κάνει σσσττττ

Άρης: Ο Καρυπίδης τώρα μπορεί να κάνει σσσττττ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Άρης και Μάντζιος στο πιο κομβικό σημείο του πρότζεκτ

Άρης και Μάντζιος στο πιο κομβικό σημείο του πρότζεκτ

Ο Μάντζιος και ο Άρης των μηδέν γκολ σε 4 ματς είναι στο πιο κομβικό κομμάτι, όχι απλά της σεζόν, αλλά του πρότζεκτ ολάκερου.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Ολυμπιακός: Ο Μανωλάς γύρισε για προκρίσεις όπως αυτή με την Αταλάντα

Ολυμπιακός: Ο Μανωλάς γύρισε για προκρίσεις όπως αυτή με την Αταλάντα

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για τη μεγάλη -σε ευρωπαϊκό επίπεδο- κίνηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μανωλά.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Εθνική Ελλάδας: Ας είμαστε ρεαλιστές με τον τεράστιο Φερνάντο Σάντος!

Εθνική Ελλάδας: Ας είμαστε ρεαλιστές με τον τεράστιο Φερνάντο Σάντος!

Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για την υπόθεση του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική Ελλάδας.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Παναθηναϊκός: Είναι σε κρίση! Αβοήθητος από Γιοβάνοβιτς και μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Είναι σε κρίση! Αβοήθητος από Γιοβάνοβιτς και μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα τι θα κάνει τη φετινή σεζόν, που έχει φυσικά δρόμο και ματς ακόμα, είναι case study για τις μεταγραφές του.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Η ΑΕΚ θέλει χαφ και ο Άρης φορ

Η ΑΕΚ θέλει χαφ και ο Άρης φορ

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για τις μεταγραφικές ανάγκες που έχουν ΑΕΚ και Άρης

Γιάννης Χωριανόπουλος