ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ώρα αποδείξεων για την ΑΕΚ

Ρεαλιστικά και βαθμολογικά μια νίκη της ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ απλά θα της διατηρήσει τον στόχο πως παραμένει κοντά στον Ολυμπιακό για τη 2η θέση. Εναν στόχο, που κρατάει και λίγο την πρωταθλήτρια στη Super League γιατί κάτι άλλο δεν έχει στο «μαραθώνιο» των 30 αγωνιστικών. Από εκεί και πέρα, το γεγονός πως το 2017...
Ώρα αποδείξεων για την ΑΕΚ

Ρεαλιστικά και βαθμολογικά μια νίκη της ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ απλά θα της διατηρήσει τον στόχο πως παραμένει κοντά στον Ολυμπιακό για τη 2η θέση.

Εναν στόχο, που κρατάει και λίγο την πρωταθλήτρια στη Super League γιατί κάτι άλλο δεν έχει στο «μαραθώνιο» των 30 αγωνιστικών.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός πως το 2017 όσο και το 2018, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν για αρκετούς τίτλους (οι δύο τελικοί Κυπέλλου και το πρωτάθλημα) αύξησε τη μεταξύ τους αντιπαλότητα. Που για να λέμε και του «στραβού το δίκιο» ποτέ δεν ήταν κλάσικ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάτι ο τελικός του Βόλου και τα όσα έγιναν, κυρίως, έξω από το γήπεδο όσο και μέσα σε αυτό (με το γκολ οφσάιντ του Ενρίκε), κάτι ο περσινός τελικός στο ΟΑΚΑ (που κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ) και φυσικά κάτι το αλησμόνητο περσινό ματς στην Τούμπα, έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον.

Ισως οι παίκτες να μην αντιλαμβάνονται τόσο πολύ την αντιπαλότητα, αλλά στον κόσμο και των δύο ομάδων έχει περάσει ως κάτι παραπάνω από ένα σπουδαίο ματς, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ έχει κίνητρο για να κερδίσει γιατί πολύ απλά τη φετινή σεζόν έχει να κάνει μεγάλη νίκη ή τέλος πάντων σημαντική επιτυχία από τα διπλά παιχνίδια με τη Βίντι τον Αύγουστο.

Τον ΠΑΟΚ δεν τον κέρδισε στην Τούμπα, με τον Ολυμπιακό η ισοπαλία τηρουμένων και των… απουσιών τότε ήταν ok, ενώ η ομάδα του Ουζουνίδη θα έπρεπε να είχε χάσει το… κλάσικο των Αθηνών από τον Παναθηναϊκό. Δύο βαθμοί δηλαδή σε τρία… ντέρμπι και με την καλύτερη εμφάνιση να είναι εκείνη στην ήττα με τον ΠΑΟΚ.

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μουντιάλ 2022: Γιατί η Αργεντινή του Μέσι δεν είναι το φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Γιατί η Αργεντινή του Μέσι δεν είναι το φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Έχει γίνει trend! Η Αργεντινή του Μέσι να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο – Δεν είναι εύκολο, γιατί δεν είναι το φαβορί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μελισσανίδης με όσα είπε έδειξε το δρόμο στην εποχή της ΑΕΚ και μετά την OPAP Arena

Ο Μελισσανίδης με όσα είπε έδειξε το δρόμο στην εποχή της ΑΕΚ και μετά την OPAP Arena

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη οργανώσει τον δρόμο της ΑΕΚ και για όσα θα έρθουν μετά την κατασκευή της OPAP Arena.

Ποδόσφαιρο
Γιάννης Χωριανόπουλος: ΠΑΣ Γιάννινα: Η δικαίωση με τα πλέι οφ και το κρίμα για τον ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα: Η δικαίωση με τα πλέι οφ και το κρίμα για τον ΟΦΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιώθηκε με την είσοδο στα πλέι οφ αλλά είναι συνάμα άδικο για τον ΟΦΗ

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Άρης: Ο Καρυπίδης τώρα μπορεί να κάνει σσσττττ

Άρης: Ο Καρυπίδης τώρα μπορεί να κάνει σσσττττ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Άρης και Μάντζιος στο πιο κομβικό σημείο του πρότζεκτ

Άρης και Μάντζιος στο πιο κομβικό σημείο του πρότζεκτ

Ο Μάντζιος και ο Άρης των μηδέν γκολ σε 4 ματς είναι στο πιο κομβικό κομμάτι, όχι απλά της σεζόν, αλλά του πρότζεκτ ολάκερου.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Ολυμπιακός: Ο Μανωλάς γύρισε για προκρίσεις όπως αυτή με την Αταλάντα

Ολυμπιακός: Ο Μανωλάς γύρισε για προκρίσεις όπως αυτή με την Αταλάντα

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για τη μεγάλη -σε ευρωπαϊκό επίπεδο- κίνηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μανωλά.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Ολυμπιακός: Πως θα χάσει το πρωτάθλημα;

Ολυμπιακός: Πως θα χάσει το πρωτάθλημα;

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλη διαφορά, πως θα το χάσει το πρωτάθλημα;

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Εθνική Ελλάδας: Ας είμαστε ρεαλιστές με τον τεράστιο Φερνάντο Σάντος!

Εθνική Ελλάδας: Ας είμαστε ρεαλιστές με τον τεράστιο Φερνάντο Σάντος!

Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για την υπόθεση του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική Ελλάδας.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Παναθηναϊκός: Είναι σε κρίση! Αβοήθητος από Γιοβάνοβιτς και μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Είναι σε κρίση! Αβοήθητος από Γιοβάνοβιτς και μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα τι θα κάνει τη φετινή σεζόν, που έχει φυσικά δρόμο και ματς ακόμα, είναι case study για τις μεταγραφές του.

Γιάννης Χωριανόπουλος