ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Απίστευτη πρόκληση: Τουρκική σημαία αναρτήθηκε σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης!

Παρών ήταν και βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο οποίος δήλωσε πως δεν αντιλήφθηκε τη σημαία και πως αποχώρησε όταν την είδε.
Απίστευτη πρόκληση: Τουρκική σημαία αναρτήθηκε σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης!

Τουρκική σημαία στη Θράκη: Ενώ η ελληνική κυβέρνηση είναι απασχολημένη με το να συμμετέχει με ζήλο στο δυτικό «κυνήγι μαγισσών» ενάντια στη Ρωσία, στη Θράκη λαμβάνουν χώρα «σημεία και τέρατα» που γκρεμίζουν μέρα με τη μέρα τη σταθερότητα της περιοχής.

Η ιστοσελίδα tourkikanea.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας μια εικόνα – πρόκληση από ανάρτηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, όπου όχι μόνο δίνεται η εντύπωση συνθηκών εκτουρκισμού της περιοχής, άλλα επιπλέον αυτό το αντεθνικό αίσχος γίνεται και με την παρουσία βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου! Μετά τον σχετικό σάλο που δημιουργήθηκε, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Μπαράν που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, έσπευσε να δηλώσει πως όταν βρέθηκε στο σημείο δεν υπήρχε τουρκική σημαία και όταν αυτή αναρτήθηκε εν αγνοία του, αποχώρησε.

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία βλέπουμε μια εκδήλωση που οργάνωσε η (ψευδο)μουφτεία Ξάνθης στο χωριό Λευκόπετρα για το μουσουλμανικό γεύμα ιφτάρ, και στον χώρο που έλαβε χώρα η εκδήλωση, πίσω από τους συνδαιτυμόνες, υπάρχει αναρτημένη με κάθε… μεγαλοπρέπεια μια μεγάλη τουρκική σημαία!

Μιλάμε για δημόσιου χαρακτήρα, επίσημη εκδήλωση που γίνεται εντός της ελληνικής επικράτειας, κι όμως πήρε τη μορφή τουρκικής… φιέστας!

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής αναφέρει: «Μετείχαμε στο ιφτάρ που οργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα η μουφτεία Ξάνθης. Στην εκδήλωση αυτή που τελέστηκε με μεγάλη συμμετοχή, συναντήθηκαν με τους ομογενείς μας ο κύριος Οκτάι Γιλμάζ – δήμαρχος του Γιλντιρίμ, και ο βουλευτής Προύσας κύριος Οσμάν Μεστέν».

Μπροστά ακριβώς από τη τουρκική σημαία διακρίνεται ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Μπουρχάν Μπαράν. Όρθιος είναι ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Στο δεξιό άκρο είναι ο πρόξενος Ομέρογλου και δίπλα του ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ ο οποίος τον Δεκέμβριο καλούσε ξεδιάντροπα την δήθεν «τουρκική μειονότητα» σε οργάνωση και κινητοποίηση κατά των αποφάσεων του Ελληνικού κράτους!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε… σιδερένια πυγμή στο να απελάσει 12 Ρώσους διπλωμάτες χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, όμως για τους πράκτορες που λειτουργούν ως δολιοφθορείς στην ελληνικότητα της Θράκης, υπάρχει πλήρης αδιαφορία και τους επιτρέπεται να… σεργιανίζουν ανεξέλεγκτα!

Φαίνεται πως το Μαξίμου συμβαδίζει με τη ντροπιαστική δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου που είπε πως… δεν είναι καλή περίοδος να μιλάς κατά της Τουρκίας! Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που εδώ και δεκαετίες ο μόνιμος γεωπολιτικός «νταής» της είναι μια μαξιμαλιστική Τουρκία, οι μόνες απελάσεις που έχουν γίνει είναι κατά των… Ρώσων!

Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός έστειλε όπλα στην Ουκρανία για να πλήξει τον αναθεωρητισμό και τον δεσποτισμό, και μέσα στο «σπίτι» του, στη χώρα του, γίνεται όργιο αναθεωρητισμού!  Τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάρει μέτρα αυτή η κυβέρνηση; Αναρτήθηκε τουρκική σημαία σε δημόσια εκδήλωση και λίγο καιρό πριν, στήθηκε ερντογανικό μνημείο στη Ροδόπη!

Έχει μείνει κανείς να ευαισθητοποιηθεί για τις άθλιες τακτικές εκτουρκισμού που επιστρατεύονται στη Θράκη ή σύσσωμο το Μαξίμου έχει ριχτεί με «τα μούτρα» στην προστασία των συμφερόντων του ΝΑΤΟ;

 

Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία εμποδίζει επιστημονική αποστολή στην ψευτό – Γαλάζια Πατρίδα – Νέο επεισόδιο έντασης με την Κυπριακή Δημοκρατία – Έβγαλαν πολεμικά οι Τούρκοι

Η Τουρκία εμποδίζει επιστημονική αποστολή στην ψευτό – Γαλάζια Πατρίδα – Νέο επεισόδιο έντασης με την Κυπριακή Δημοκρατία – Έβγαλαν πολεμικά οι Τούρκοι

Η Τουρκία απέτρεψε ερευνητική αποστολή σκάφους με σημαία Γιβραλτάρ σε περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που θεωρεί τουρκική υφαλοκρηπίδα, προκαλώντας νέα ένταση με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Centauros: Το ελληνικό αντίδοτο στα τουρκικά drones που αλλάζει τα δεδομένα στο Αιγαίο

Centauros: Το ελληνικό αντίδοτο στα τουρκικά drones που αλλάζει τα δεδομένα στο Αιγαίο

Η Τουρκία παρακολουθεί με προσοχή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η αθέατη νίκη του Πακιστάν επί των Rafale και το ερώτημα για την τουρκική «kill chain»

Η αθέατη νίκη του Πακιστάν επί των Rafale και το ερώτημα για την τουρκική «kill chain»

Για να μην αιφνιδιαστεί η Αθήνα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το νέο Eurofighter ενώνει Βρετανία και Τουρκία σε μια στρατηγική συμμαχία αιχμής

Το νέο Eurofighter ενώνει Βρετανία και Τουρκία σε μια στρατηγική συμμαχία αιχμής

Η στρατηγική αυτή σύμπραξη αντικατοπτρίζει όχι μόνο τα γεωπολιτικά δεδομένα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Άλλο ένα τρένο που χάνει η Ελλάδα η οποία αρνείται ή δεν της επιτρέπουν να αναπτύξει την αμυντική της βιομηχανία

Άλλο ένα τρένο που χάνει η Ελλάδα η οποία αρνείται ή δεν της επιτρέπουν να αναπτύξει την αμυντική της βιομηχανία

Παραμένει αδύναμος κρίκος. Είτε επειδή δεν της επιτρέπεται από «συμμάχους» είτε επειδή αρνείται η ίδια να τολμήσει.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ξεμένει από μαχητικά και η Τουρκία: Η επόμενη δεκαετία φέρνει κενό ισχύος

Ξεμένει από μαχητικά και η Τουρκία: Η επόμενη δεκαετία φέρνει κενό ισχύος

Το κενό μαχητικών που διαμορφώνεται είναι δομικό και δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι λένε… σχεδόν ότι θα χρησιμοποιήσουν τους Meteor και κατά της Ελλάδας και οι Άγγλοι τους δίνουν στην Άγκυρα;

Οι Τούρκοι λένε… σχεδόν ότι θα χρησιμοποιήσουν τους Meteor και κατά της Ελλάδας και οι Άγγλοι τους δίνουν στην Άγκυρα;

«Its radar systems and long-range Meteor missiles will give Türkiye strong interception capabilities, especially against threats far beyond its own airspace»

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η αθέατη αποστολή του ΚΑΝΑΡΗΣ – Παρακολουθούσε το Kemal Reis μέχρι την «καρδιά» της Ανατολικής Μεσογείου και οι Τούρκοι δεν… κατάλαβαν τίποτα;

Ελληνοτουρκικά: Η αθέατη αποστολή του ΚΑΝΑΡΗΣ – Παρακολουθούσε το Kemal Reis μέχρι την «καρδιά» της Ανατολικής Μεσογείου και οι Τούρκοι δεν… κατάλαβαν τίποτα;

Το ΚΑΝΑΡΗΣ έπλεε για μέρες πίσω από την Kemal Reis.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Rafale: Τρελή απόφαση του Βελγίου – Συμμετέχει στο νέο ευρωπαϊκό μαχητικό 6ης γενιάς και παραγγέλνει… F-35 – Mας… δουλεύουν οι Βέλγοι, λένε οι Γάλλοι

Rafale: Τρελή απόφαση του Βελγίου – Συμμετέχει στο νέο ευρωπαϊκό μαχητικό 6ης γενιάς και παραγγέλνει… F-35 – Mας… δουλεύουν οι Βέλγοι, λένε οι Γάλλοι

Η Dassault καλείται να επιβιώσει μεταξύ πολιτικών πιέσεων και διεθνούς ανταγωνισμού.

Ελληνοτουρκικά