ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Eλληνοτουρκικά: Όταν αρχίσουν να κάνουν αυτό τα Bayraktar θα έχει ενεργοποιηθεί το Drone Dome

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου το ισραηλινό σύστημα έχει αρχίσει να εκταθιστάται στα ελληνικά νησιά.
Eλληνοτουρκικά: Όταν αρχίσουν να κάνουν αυτό τα Bayraktar θα έχει ενεργοποιηθεί το Drone Dome

Eλληνοτουρκικά: Όταν αρχίσουν να κάνουν αυτό τα Bayraktar θα έχει ενεργοποιηθεί το ισραηλινό Drone Dome στα νησιά και όχι μόνο.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται τις τελευταίες μέρες στο ισραηλινό σύστημα αντιμετώπισης των τουρκικών drone στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού και του ξένου τύπου το ισραηλινό σύστημα έχει αρχίσει να εκταθιστάται στα ελληνικά νησιά.

Η αίσθηση του Sportime είναι πως το συγκεκριμένο σύστημα – ομπρέλα κατά των τουρκικών drone δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί, καθώς η ενεργοποιησή του θα σήμαινε ένα πράγμα.

Τα τουρκικά drone, αν ενεργοποιούνταν το ισραηλινό σύστημα Drone Dome, θα έχαναν την επαφή τους με το τουρκικό κέντρο ελέγχου, με αποτέλεσμα να αναγκάζονταν να κάνουν συνεχόμενους κύκλους, μέχρι να καταφέρουν οι Τούρκοι χειριστές να ξαναπάρουν (σ.σ. αν τα καταφέρουν) τον επανέλεγχό τους.

Τα τουρκικά Bayraktar ή θα έπεφταν στο Αιγαίο ή θα γύρναγαν πίσω στην βάση τους στην Τουρκία.

Μόλις δείτε τα… Bayraktar να κάνουν κύκλους στο Αιγαίο, να ξέρετε πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ήδη ενεργοποιηθεί το ισραηλινό Drone Dome στην Ελλάδα.

Δεν πιστεύουμε πως θα γίνει κατάρριψη με το Drone Dome τουρκικού drone, εκτός αν… αυτό τύχει και… χαλάσει στον ουρανό του Αιγαίου.

Tο Drone Dome είναι ένα σύστημα προστασίας από επιθέσεις drone το οποίο μάλιστα μπορεί να ανισχεύσει τα εχθρικά drones από απόσταση 130 χλμ και να παρέμβει στα συστήματά τους από τα 60 χλμ.

Ουσιαστικά με την χρήση του Drone Dome η Ελλάδα τελειώνει μία και καλή με τα τουρκικά drone, απαγορεύοντάς τους την όποια έξοδο στο Αιγαίο.

Μάλιστα το Drone Dome προμηθεύτηκε και η Ιαπωνία για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων που διοργανώνονται φέτος στην χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Βayraktar: Με λέιζερ από το Drone Dome θα τα ρίχνει η Ελλάδα;

Iσραήλ: Παρουσίασε το Drone Dome στην Ελλάδα – Δεν πετά Bayraktar στα 60 χιλιόμετρα

Eλληνοτουρκικά: Όταν αρχίσουν να κάνουν αυτό τα Bayraktar θα έχει ενεργοποιηθεί το Drone Dome

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: «Πραξικόπημα» Ερντογάν στην Τουρκία: Φτιάχνει το Σύνταγμα στα μέτρα του ώστε να γίνει «ισόβιος» πρόεδρος!

«Πραξικόπημα» Ερντογάν στην Τουρκία: Φτιάχνει το Σύνταγμα στα μέτρα του ώστε να γίνει «ισόβιος» πρόεδρος!

Αλλάζει το Σύνταγμα ο Ερντογάν προκειμένου να παραμείνει... ισόβιος πρόεδρος στην Τουρκία!

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Γαλλία και Τουρκία χτίζουν στόλο drones – Η Ελλάδα ακόμα ζυγίζει αποφάσεις

Γαλλία και Τουρκία χτίζουν στόλο drones – Η Ελλάδα ακόμα ζυγίζει αποφάσεις

Ενώ άλλοι σχεδιάζουν στόλους με drones, εμείς ακόμα... σχεδιάζουμε επιτροπές.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το παρασκήνιο της άρνησης: Γιατί η Ελλάδα γύρισε την πλάτη στις αγγλικές φρεγάτες

Το παρασκήνιο της άρνησης: Γιατί η Ελλάδα γύρισε την πλάτη στις αγγλικές φρεγάτες

Όχι στις φρεγάτες-παγίδα: Το Π.Ν. δεν ψωνίζει από το μαγαζί του Ερντογάν.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το αόρατο χτύπημα του Αιγαίου – Οι SPIKE NLOS αλλάζουν τους κανόνες

Το αόρατο χτύπημα του Αιγαίου – Οι SPIKE NLOS αλλάζουν τους κανόνες

Μπορεί να εκτοξευτεί από οχήματα, ελικόπτερα ή ακόμα και από σταθερές θέσεις σε δύσβατες περιοχές.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: F-35: Tρίβει τα μάτια της η Τουρκία με το μαχητικό που δεν έχει και η Ελλάδα μετατρέπει σε στρατηγικό όπλο

F-35: Tρίβει τα μάτια της η Τουρκία με το μαχητικό που δεν έχει και η Ελλάδα μετατρέπει σε στρατηγικό όπλο

Η Τουρκία τα θέλει, η Ελλάδα τα παίρνει – Ο εφιάλτης των F-35 στον τουρκικό ουρανό.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τα F-35 πετούν ψηλά… και αδειάζουν τσέπες – Το τουρκικό καρφί στην Ελλάδα

Τα F-35 πετούν ψηλά… και αδειάζουν τσέπες – Το τουρκικό καρφί στην Ελλάδα

Ο τουρκικός τίτλος δεν είναι τυχαίος.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: BlueWhale κάτω από τα ραντάρ – Η σιωπηλή συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ που ανησυχεί την Άγκυρα

BlueWhale κάτω από τα ραντάρ – Η σιωπηλή συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ που ανησυχεί την Άγκυρα

Τρόμος στον βυθό για την Τουρκία – Το ελληνικό BlueWhale αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ρωσική εμπλοκή με τα F-35 της Τουρκίας από την Αμερική – Τι λέει η τροπολογία 1245 του Αμυντικού προϋπολογισμού του 2020 NDAA

Ρωσική εμπλοκή με τα F-35 της Τουρκίας από την Αμερική – Τι λέει η τροπολογία 1245 του Αμυντικού προϋπολογισμού του 2020 NDAA

Μια άγνωστη σε πολλούς τροπολογία του αμερικανικού αμυντικού προϋπολογισμού NDAA του 2020 βάζει φρένο στην επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα F-35, εξαιτίας της αγοράς των ρωσικών S-400.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τα όπλα της Ελλάδας για να βάλει βέτο στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωάμυνα

Τα όπλα της Ελλάδας για να βάλει βέτο στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωάμυνα

Η Τουρκία επιχειρεί να διεισδύσει σε ευρωπαϊκά αμυντικά κονδύλια και τεχνολογίες, μέσω του προγράμματος SAFE, όμως η Ελλάδα διατηρεί σοβαρά εργαλεία για να μπλοκάρει αυτήν την πρόσβαση.

Ελληνοτουρκικά