ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου καιρός: Παραμένει άστατος ο καιρός την Πέμπτη (9/6) – Που θα βρέξει

Ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ μας ενημερώνουν για την εξέλιξη που θα ο καιρός την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022.
Αρναούτογλου καιρός: Παραμένει άστατος ο καιρός την Πέμπτη (9/6) – Που θα βρέξει

Αρναούτογλου καιρός: Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, ο καιρός θα παραμείνει άστατος, με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες, σε αρκετές περιοχές.

Αναλυτικότερα την Πέμπτη (9/6/2022) αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, αναμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία, τη Θράκη και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο θα είναι κατά τόπους έντονα.

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 26 με 28 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 28 με 30 και στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Αρναούτογλου καιρός: Η κατά τόπους πρόγνωση για την Πέμπτη (9/6/2022)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Ανεμοι: Νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και το βόρειο Ιόνιο. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες στην Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο θα είναι κατά τόπους έντονα.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στη Θεσσαλία.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 και στην Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους έντονα.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Πότε φτιάχνει ο καιρός 

 
Ειδήσεις τώρα:

Σασμός | Ο Αστέρης μια ανάσα πριν την φυλακή για τον φόνο του Άγγελου

Άγριες Μέλισσες | ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Αυτός δολοφονεί εν ψυχρώ τον Δούκα Σεβαστο

Η γη της ελιάς | Ο Ιάκωβος χαροπαλεύει και φεύγει για Ισπανία

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός