ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Χαστούκι»-προειδοποίηση από τα ΗΑΕ στον Ερντογάν!

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν τα ΗΑΕ στη Τουρκία. Την καλούν εδώ και τώρα να σταματήσουν να στηρίζουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Οι δηλώσεις του ΥΠΕΞ των ΗΑΕ, Anwar Gargash, είναι αρκετά σημαντικές, την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίση στην Α. Μεσόγειο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΥΠΕΞ, «ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στηρίζει την Μουσουλμανική Αδελφότητα,...
«Χαστούκι»-προειδοποίηση από τα ΗΑΕ στον Ερντογάν!

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν τα ΗΑΕ στη Τουρκία. Την καλούν εδώ και τώρα να σταματήσουν να στηρίζουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Οι δηλώσεις του ΥΠΕΞ των ΗΑΕ, Anwar Gargash, είναι αρκετά σημαντικές, την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίση στην Α. Μεσόγειο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΥΠΕΞ, «ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στηρίζει την Μουσουλμανική Αδελφότητα, ένα παν-ισλαμικό πολιτικό κίνημα που λειτουργεί με ισλαμιστικά δίκτυα σε όλη τη Μέση Ανατολή. Τα ΗΑΕ και οι σύμμαχοί του στον Κόλπο θεωρούν την Αδελφότητα ως τρομοκρατική οργάνωση»

Την ίδια στιγμή, έχουμε ηχηρό μήνυμα και από τον Αρχηγό του Ινδικού Στρατού κατά των συμμάχων της Τουρκίας.«Κίνα, Πακιστάν αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της χώρας μας».

Και όλα αυτά, την στιγμή, που ο πρέσβης του Πακιστάν στην Τουρκία, άφησε να εννοηθεί πως Iσλαμαμπάντ και Άγκυρα θα παράγουν από κοινού πυρηνικά όπλα.

Η Ελλάδα πρέπει να προσέξει. Πρέπει άμεσα να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς της με τα ΗΑΕ και ταυτόχρονα, να έρθει πιο κοντά με το Ν. Δελχί.

Άμεσα πολεμικά πλοία του Ινδικού ΠΝ πρέπει να έρθουν στο Αιγαίο, καθώς το σχέδιο της Άγκυρας είναι να βρίσκονται συνεχώς στην «αυλή» μας και πολεμικά πλοία του Πακιστάν!

Πηγή: Pentapostagma.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνοτουρκικά: Οι «Γκρίζοι Λύκοι» ζητούν τα Δωδεκάνησα κι εμείς πάμε σε διάλογο

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Τουρκικό Amazon 4×4 εμφανίστηκε σε μέτωπο της Ράκα

Τουρκικό Amazon 4×4 εμφανίστηκε σε μέτωπο της Ράκα

Η παρουσία του Amazon 4x4 στη Ράκα ανοίγει ξανά τη συζήτηση για το πώς τουρκικές πλατφόρμες καταλήγουν σε συριακό πεδίο μάχης.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Πύραυλοι 1000 χλμ σε όλες τις Belharra: Τι λένε οι Τούρκοι

Πύραυλοι 1000 χλμ σε όλες τις Belharra: Τι λένε οι Τούρκοι

Οι αναφορές για ELSA μεγάλης εμβέλειας σε όλες τις Belharra έφεραν πρωτοσέλιδα στην Τουρκία με το ενδιαφέρον να πέφτει στο τι αλλάζει σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Παιχνίδια της Τουρκίας στην πίσω αυλή της Ελλάδας με την Αλβανία

Ελληνοτουρκικά: Παιχνίδια της Τουρκίας στην πίσω αυλή της Ελλάδας με την Αλβανία

Η Άγκυρα επενδύει συστηματικά στις σχέσεις της με τα Τίρανα, τόσο σε στρατιωτικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελλάδα: Το σχέδιο απόκτησης πυραύλων LORA και Air LORA για στρατηγική αποτροπή

Ελλάδα: Το σχέδιο απόκτησης πυραύλων LORA και Air LORA για στρατηγική αποτροπή

Η Ελλάδα αποφάσισε την απόκτησή του το 2025, με παραδόσεις από το 2026.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Μόνο ο Νετανιάχου μιλά για τους Χριστιανούς της Συρίας;

Μόνο ο Νετανιάχου μιλά για τους Χριστιανούς της Συρίας;

Κι όμως, παρά τη βαρύτητα των δηλώσεων, ελάχιστα -αν όχι κανένα- μεγάλα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη δεν έδωσαν σημασία στο συγκεκριμένο σκέλος των τοποθετήσεών του.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι επειδή δεν κατατέθηκε καμία προσφορά για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι επειδή δεν κατατέθηκε καμία προσφορά για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου

Χωρίς καμία προσφορά ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου - Πλήγμα στους στόχους της Ελλάδας να παρακάμψει την Τουρκία, λένε οι Τούρκοι.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Αίσθηση στην Τουρκία από τη δήλωση Δένδια: Στόχος παραγωγής 1.000 drones τον μήνα στην Ξάνθη

Αίσθηση στην Τουρκία από τη δήλωση Δένδια: Στόχος παραγωγής 1.000 drones τον μήνα στην Ξάνθη

Η νέα μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να παράγει έως και 1.000 drones τον μήνα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: F 35 και Τουρκία: Το πραγματικό άγχος του Ισραήλ

F 35 και Τουρκία: Το πραγματικό άγχος του Ισραήλ

Γιατί το Ισραήλ πιέζει για την Τουρκία αλλά δείχνει πιο ήπιο στη Σαουδική Αραβία. Κλειδί ο έλεγχος λογισμικού και η επιχειρησιακή αυτονομία.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Νέο γαλλικό αεροπλανοφόρο: Ο Μακρόν ανοίγει την εποχή του PANG έως το 2038

Νέο γαλλικό αεροπλανοφόρο: Ο Μακρόν ανοίγει την εποχή του PANG έως το 2038

Ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε την κατασκευή του νέου γαλλικού αεροπλανοφόρου PANG που θα αντικαταστήσει το Charles de Gaulle με ορίζοντα το 2038 και κόστος άνω των 10 δισ. ευρώ.

Ελληνοτουρκικά