ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακριβή μου βενζίνη: Μακρινό όνειρο το γέμισμα του ρεζερβουάρ – Απίστευτα ποσά!

Στο... κόκκινο παραμένουν οι τιμές των καυσίμων παρά την πτώση των διεθνών τιμών του πετρελαίου.
Ακριβή μου βενζίνη: Μακρινό όνειρο το γέμισμα του ρεζερβουάρ – Απίστευτα ποσά!

Βενζίνη: Σε πολυτέλεια τείνει να μετατραπεί απ’ ότι φαίνεται το γέμισμα των ρεζερβουάρ, με τις τιμές να μην πέφτουν παρά τη μικρή αποκλιμάκωση που έχουν δει οι οδηγοί στην αντλία.

Την ώρα που αυξάνονται οι τιμές σε μάσκες και αντισηπτικά από 1η Ιουλίου, την ώρα που οι τιμές στις παραλίες τσούζουν πιο πολύ κι από τσίμπημα μέδουσας, οι Έλληνες πολίτες εξακολουθούν να βάζουν πολύ βαθιά στο χέρι για να γεμίζουν το αυτοκίνητό τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως για ένα μικρομεσαίο μοντέλο βενζίνης που διαθέτει ρεζερβουάρ 55 λίτρων, το φουλάρισμα φτάνει τα 132,5 ευρώ, δηλαδή 43 ευρώ περισσότερα απ’ ότι πέρυσι!

Με αυτόν τον τρόπο, η πλειονότητα των οδηγών επιλέγει να βάζει κατά μέσο όρο καύσιμα αξίας 10-20 ευρώ, όσα απαιτούνται δηλαδή για τις καθημερινές διαδρομές.

Φυσικά, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Άκης Σκέρτσος δεν μειώνουμε τον φόρο στα καύσιμα γιατί θα λείψουν τα έσοδα και θα ωφεληθούν οι πλουσιότεροι.

Όλα αυτά  τη στιγμή που  μια πάμπλουτη και καταχρεωμένη «ελίτ» κυβερνά αυτόν τον τόπο, με τους κυβερνητικούς να απολαμβάνουν σκανδαλώδους «ασυλίας» από τις τράπεζες.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακριβή μου βενζίνη: Μακρινό όνειρο το γέμισμα του ρεζερβουάρ – Απίστευτα ποσά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.