ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη δήλωση του Α. Βατόπουλου για τον αιφνίδιο θάνατο του 16χρονου στην Αρκαδία: «Δυστυχώς οι άνθρωποι πεθαίνουν»! (vid)

Ο καθηγητής μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος σχολίασε τον μυστηριώδη θάνατο του 16χρονου στην Αρκαδία, ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό πως... «δυστυχώς οι άνθρωποι πεθαίνουν»!
Απίστευτη δήλωση του Α. Βατόπουλου για τον αιφνίδιο θάνατο του 16χρονου στην Αρκαδία: «Δυστυχώς οι άνθρωποι πεθαίνουν»! (vid)

Σοκαριστική ήταν η δήλωση που έκανε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο του 16χρονου στην Αρκαδία που έχει σκορπίσει θλίψη και πολλά ερωτηματικά, αφού έχασε τη ζωή του δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer.

Ο κ. Βατόπουλος κλήθηκε σε πρωινή εκπομπή του Mega και ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν μπορεί να αποδειχθεί πως ο θάνατος του παιδιού προήλθε από το εμβόλιο και απάντησε:

«Θα πρέπει να βρεθεί ένας μηχανισμός. Αλλεργία;», είπε με φανερή αμηχανία. Και στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής αδιανόητα:

«Πρώτον δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν. Παθαίνουν εγκεφαλικά, παθαίνουν εμφράγματα. Ο αιφνίδιος θάνατος στα παιδιά, ακόμα και στα παιδιά του γυμνασίου είναι ένα τραγικό γεγονός, αλλά υπαρκτό. Δυστυχώς υπάρχει ένας αριθμός. Συνεπώς δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στο εμβόλιο».

Η… επιστημονική απάντηση του κ. Βατόπουλου για τον μυστηριώδη αιφνίδιο θάνατο ενός εφήβου, είναι το:  τι να κάνουμε…  «δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν». Τόσο απλά. Δεν το γνωρίζαμε, άλλα ευτυχώς μας ενημέρωσε ο κ. Βατόπουλος! Ο οποίος χωρίς καν να έχει εικόνα του περιστατικού και χωρίς καν να έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, σπεύδει να παρουσιάσει ως αιτία θανάτου οτιδήποτε άλλο εκτός από το εμβόλιο. Η αντικειμενικότητα της επιστήμης στα καλύτερα της!

Και μάλιστα προσθέτει… προκαταβολικά και εντελώς αυθαίρετα πως «δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στο εμβόλιο»! Αντί να πάρει μια ουδέτερη επιστημονική στάση και να ζητήσει έρευνα σε βάθος, χωρίς να παίρνει θέση πριν εξεταστούν όλα τα στοιχεία, προεξοφλεί το τι έφταιξε, χρησιμοποιώντας… «μαντικές» ικανότητες.

Να σημειωθεί πως η νεκροψία- νεκροτομή που έγινε στον άτυχο δεκαπεντάχρονο, είχε ως πόρισμα: «Αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου» και απομένουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, που θα γίνουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα από τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Αθηνών και ελπίζουμε πως θα ρίξουν φως στα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του εφήβου.

Η υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του 16χρονου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι «ειδικοί» – θαμώνες των ΜΜΕ, οφείλουν να μεταχειρίζονται μια τόσο σοβαρή περίπτωση με επαγγελματισμό  και όχι με στερεότυπες και «δογματικού» τύπου… τηλε-διαγνώσεις. Και πάνω από όλα οφείλουν να αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα με σεβασμό και ανθρωπιά και όχι δίνοντας απαντήσεις τύπου «δυστυχώς οι άνθρωποι πεθαίνουν»…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Βίντεο – ΣΟΚ για το κατάντημα πολλών σημερινών παιδιών – Ανήλικη χαστουκίζει συνομήλικη της και τη διατάζει να γονατίσει ενώ η παρέα ζητωκραυγάζει!

Βίντεο – ΣΟΚ για το κατάντημα πολλών σημερινών παιδιών – Ανήλικη χαστουκίζει συνομήλικη της και τη διατάζει να γονατίσει ενώ η παρέα ζητωκραυγάζει!

SOS για το κατάντημα της νέας γενιάς - Φρίκη προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει 2 κορίτσια να τσακώνονται

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ρίγη εθνικής ανάτασης – Ο Γιώργος Γεραπετρίτης λέει ότι νιώθει… «φιλέλληνας» στην τοποθεσία «Ελλάδα»

Ρίγη εθνικής ανάτασης – Ο Γιώργος Γεραπετρίτης λέει ότι νιώθει… «φιλέλληνας» στην τοποθεσία «Ελλάδα»

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είπε στο Mega ότι (πάλι καλά) είναι... φιλέλληνας και ολόκληρο το πανελλήνιο άρχισε να ψάχνει ποιανής... χώρας υπήκοος είναι

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δεν αναχαιτίζονται οι «πύραυλοι» που εκτόξευσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Πολεμικό Μουσείο: «Πείτε του πρωθυπουργού να μη ζορίζεται – Έχει δίπλα του τον Γεραπετρίτη και όλο το ΕΛΙΑΜΕΠ»

Δεν αναχαιτίζονται οι «πύραυλοι» που εκτόξευσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Πολεμικό Μουσείο: «Πείτε του πρωθυπουργού να μη ζορίζεται – Έχει δίπλα του τον Γεραπετρίτη και όλο το ΕΛΙΑΜΕΠ»

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς για τις πολιτικές Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα - Τι είπε για Τουρκία, ΗΠΑ, Ουκρανία, Σινά και δημογραφικό

Κοινωνία
Κοινωνία: Απίστευτο αλλά αληθινό: Πληρώνουμε πιο πολλά σε ΕΡΤ και Δήμους απ’ ό,τι στο ίδιο το ρεύμα!

Απίστευτο αλλά αληθινό: Πληρώνουμε πιο πολλά σε ΕΡΤ και Δήμους απ’ ό,τι στο ίδιο το ρεύμα!

Όταν τα δημοτικά τέλη και το χαράτσι της ΕΡΤ κοστίζουν περισσότερο από την ίδια την κατανάλωση ρεύματος, τότε κάτι πάει εντελώς στραβά. Και το πιο εξοργιστικό; Το πληρώνουμε όλοι, ακόμη και όσοι δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα βασικά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ελλάδα : Νέο μπλόκο στο AirBnB

Ελλάδα : Νέο μπλόκο στο AirBnB

Με αυστηρούς περιορισμούς στις βραχυχρόνιες μισθώσεις επιχειρεί η κυβέρνηση να βάλει φρένο στην ανεξέλεγκτη τουριστικοποίηση του κέντρου της Αθήνας και την εκτίναξη των ενοικίων για τους μόνιμους κατοίκους.

Κοινωνία
Κοινωνία: WhatsApp: Έρχονται διαφημίσεις για τους χρήστες, μετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών

WhatsApp: Έρχονται διαφημίσεις για τους χρήστες, μετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών

Έρχονται διαφημίσεις για τους χρήστες, μετά από χρόνια παροχής δωρεάν υπηρεσιών

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Κατερίνα Βουτσινά προς Καρυστιανού – «Έχω δεχτεί κι εγώ απειλές 2 φορές – Δεν είσαι η μόνη»

Τέμπη: Κατερίνα Βουτσινά προς Καρυστιανού – «Έχω δεχτεί κι εγώ απειλές 2 φορές – Δεν είσαι η μόνη»

Η αδερφή του αδικοχαμένου Γιάννη Βουτσινά καταγγέλλει σκιώδεις απειλές και ισχυρίζεται ότι οι συγγενείς παρακολουθούνται!

Κοινωνία
Κοινωνία: Ινστιτούτο Reuters: Απόλυτη κατάρρευση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στα συστημικά ΜΜΕ – Τελευταία η Ελλάδα σε 48 χώρες

Ινστιτούτο Reuters: Απόλυτη κατάρρευση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων στα συστημικά ΜΜΕ – Τελευταία η Ελλάδα σε 48 χώρες

Όσο αυξάνεται η χειραγώγηση των ΜΜΕ, τόσο εντείνεται η δυσπιστία των Ελλήνων στη συστημική ενημέρωση - Στο YouTube στρέφεται ο περισσότερος κόσμος

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποιοι γονείς δικαιούνται voucher 800 ευρώ απόε το πρόγραμμα «Πρώιμη παιδική παρέμβαση»

Ποιοι γονείς δικαιούνται voucher 800 ευρώ απόε το πρόγραμμα «Πρώιμη παιδική παρέμβαση»

Πρώιμη παιδική παρέμβαση: Τον Οκτώβριο ξεκινά το νέο πρόγραμμα πρώιμης παιδικής παρέμβασης, με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης ανηλίκων με αναπηρία. Οι δικαιούχοι, οι αιτήσεις και οι προϋποθέσεις σύμφωνα με ρεπορτάζ της real news. Πιο συγκεκριμένα οικονομική στήριξη έως και 800 ευρώ τον μήνα θα λάβουν οι γονείς 2.500 παιδιών που θα ενταχθούν στο νέο...

Κοινωνία