ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο παραλήρημα Βούλτεψη για Τέμπη: «Φταίνε οι Ιταλοί – Σε αυτούς πουλήσαμε τα τρένα – Δεν τα πάει καλά και ο υπ. Μεταφορών Σαλβίνι»

Σε άλλο πλανήτη η προκλητική Βούλτεψη, μιλούσε για τις μεταφορές της... Ιταλίας και τους Ιταλούς που φωνάζουν: «ξύπνα Σαλβίνι»!
Απίστευτο παραλήρημα Βούλτεψη για Τέμπη: «Φταίνε οι Ιταλοί – Σε αυτούς πουλήσαμε τα τρένα – Δεν τα πάει καλά και ο υπ. Μεταφορών Σαλβίνι»

Η ανεκδιήγητη Σοφία Βούλτεψη συνεχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεράσει τον Άδωνι Γεωργιάδη σε γραφικότητα και πούλημα «τρέλας». Προκλητική μέχρι τελικής πτώσεως. Αντί να νιώσει έστω λίγη ντροπή που χαρακτήριζε τα Τέμπη «μπαγιάτικο θέμα», συνεχίζει να εκστομίζει απίστευτες αθλιότητες που ως συνήθως δεν βγάζουν κανένα νόημα.

Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η φαιδρή τακτική της κ. Βούλτεψη. Όποτε δεν μπορεί να προβάλλει ούτε μισό επιχείρημα για σκάνδαλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αρχίζει και «πετάει» άσχετα παραδείγματα από άλλες χώρες, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το τερματίζει και λέει κυριολεκτικά ό,τι της κατέβει στο κεφάλι.

Πότε θα μιλήσει για τους Ισπανούς που κοιμούνται σε μπανιέρες, πότε θα πει για τα ακριβά… σνίτσελ στα εστιατόρια του Βερολίνου, πότε θα την απασχολούν οι φωτιές στο Τολέδο, πότε θα ρίχνει τις ευθύνες για την εισβολή λαθραίων μεταναστών στα… πραξικοπήματα στην Αφρική και πότε θα μιλά για «ρεκόρ χειμερίας ζέστης στην… Ανταρκτική».

Όλα αυτά θα μπορούσαν να φτιάξουν πολύ ωραία ανέκδοτα, αν δεν μιλούσαμε για τον μαρτυρικό θάνατο 57 ανθρώπων στο έγκλημα των Τεμπών. Μη έχοντας να απαντήσει τίποτα για τα συγκλονιστικά στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα και φωνάζουν τη λέξη «συγκάλυψη», η Σοφία Βούλτεψη εμφανίστηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ και προχώρησε σε ένα απίστευτο αφήγημα κοροϊδίας. Σύμφωνα με τη Βούλτεψη λοιπόν, για τα Τέμπη φταίει μόνο η Hellenic Train, άρα πρέπει να ζητηθούν ευθύνες από τους… Ιταλούς και τον… Σαλβίνι!

Σε ένα εξωφρενικό παραλήρημα η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ξεκίνησε να λέει αρχικά για τους μετανάστες που προσπαθεί να στείλει η Ιταλία στην Αλβανία. Και από εκεί βρήκε αφορμή να μιλήσει για τα σιδηροδρομικά ατυχήματα της… Ιταλίας. Κουνώντας μάλιστα το δάχτυλο είπε αρχικά:

«Να μην ξεχάσω ότι ο Σαλβίνι είναι υπουργός Μεταφορών στην Ιταλία, όπου έχουμε πάρα πολλά σιδηροδρομικά δυστυχήματα τον τελευταίο καιρό. Και το σύνθημα στην Ιταλία είναι ‘’ξύπνα Σαλβίνι’’».

Ακόμα και ο Χρήστος Κούτρας δεν άντεξε αυτά που άκουγε και διέκοψε τη Βούλτεψη: «Ναι, ναι, να ξυπνήσουμε εμείς εδώ και ύστερα να δούμε τα υπόλοιπα. Αφήστε τον Σαλβίνι, αυτός είναι δίπλα εκεί στην Ιταλία», είπε στην υφυπουργό.

Εκείνη όμως συνέχισε απτόητη λέγοντας: «Όχι, όχι, σε αυτούς το έχουμε πουλήσει», εννοώντας τους Ιταλούς της Hellenic Train που αγόρασαν τον ΟΣΕ. «Δώστε το πίσω» είπε ο δημοσιογράφος, με τη Βούλτεψη να απαντά: «Όλα θα τα δούμε αλλά δεν μπορεί κάποιος που το έδωσε σε αυτούς, μετά να φωνάζει και να κάνει και τον εισαγγελέα ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Οι Ιταλοί φταίνε;», ρώτησε ο Χρήστος Κούτρας, με τη Βούλτεψη να απαντά με κωλοτούμπα: «Όχι δεν λέω αυτό. Λέω ότι 2 κόμματα, ένα που διαχειρίστηκε τον ΟΣΕ και ένα που πούλησε τον ΟΣΕ κατηγορούν την κυβέρνηση της ΝΔ που ήρθε να διαχειριστεί αυτά που έκαναν τόσα χρόνια».

«Εγώ δέχομαι πολιτικές ευθύνες όσες θέλετε, συγκάλυψη δεν δέχομαι», είπε κλείνοντας η Σοφία Βούλτεψη, προφανώς διότι οι πολιτικές ευθύνες δεν σημαίνουν τίποτα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οπότε έχουμε και λέμε: Για το έγκλημα στα Τέμπη φταίει η Ιταλία, η Hellenic Train, o ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και ο… Σαλβίνι που δεν τα πάει καλά στις Μεταφορές. Προφανώς και έχουν κάποιο μερίδιο ευθύνης και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά η Βούλτεψη μιλά σαν να κυβερνείται μόνη της η χώρα τα τελευταία 5 χρόνια. Σαν να μην έγινε η τραγωδία επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη. Και δεν συζητάμε για το «βουνό» στοιχείων που δείχνουν τη συγκάλυψη, για τα οποία η υφυπουργός δεν λέει ούτε κουβέντα. Ξαφνικά θυμήθηκε τους «κακούς» Ιταλούς, ενώ μέχρι να γίνει η τραγωδία ο Καραμανλής τους έβρισκε «υποδειγματικούς» επαγγελματίες.

Είναι φανερό που πηγαίνει η δουλειά στη γραμμή άμυνας της κυβέρνησης. Να στοχοποιηθεί μόνο η Hellenic Train και ίσως 2-3 πολιτικά πρόσωπα το πολύ, ώστε να βγει λάδι ο Μητσοτάκης. Μόνο που η Σοφία Βούλτεψη με τον γνωστό της ζήλο γελοιοποιήθηκε για ακόμη μια φορά. Έδειξε πάλι πόσο γραφική μπορεί να γίνει, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη και του τελευταίου Έλληνα.

Παντελής Λαμψιώτης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία