ΚΟΙΝΩΝΙΑ

CBS: Συμφωνία Ελλάδας με ΗΠΑ, να δέχεται μετανάστες από Λατινική Αμερική! – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει τη χώρα σε λαθρομεταναστευτικό «parking» της Δύσης!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να αφελληνίζει την Ελλάδα με υπόγειες συμφωνίες - Διαψεύδει το CBS o Καιρίδης, αλλά δεν πείθει
CBS: Συμφωνία Ελλάδας με ΗΠΑ, να δέχεται μετανάστες από Λατινική Αμερική! – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει τη χώρα σε λαθρομεταναστευτικό «parking» της Δύσης!

Για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός μαθαίνει από ξένα ειδησεογραφικά μέσα, τις ανθελληνικές συμφωνίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες.

Αν και ο Δημήτρης Καιρίδης ψέλλισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ μια διάψευση που καθόλου δεν πείθει, από το πρωί έχει γίνει σάλος με το δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου CBS, στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι στη χώρα μας θα εισέρχονται (και) μετανάστες από τη Λατινική Αμερική!

Τους οποίους θα στέλνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για επανεγκατάσταση ως μέρος μιας προσπάθειας να αποθαρρύνει τις εισροές από το Μεξικό, αλλά και ως «συμπλήρωμα» φθηνού εργατικού δυναμικού για την Ελλάδα που καταρρέει δημογραφικά!

Σύμφωνα με το CBS, η πρωτοβουλία θα περιλαμβάνει την Ελλάδα και την Ιταλία ως κύριες χώρες υποδοχής μεταναστών, οι οποίοι θα υποβάλλονται προηγουμένως σε «επεξεργασία» σε γραφεία μετανάστευσης που δημιούργησε η κυβέρνηση Μπάιντεν πέρυσι σε τέσσερις χώρες της Λατινικής Αμερικής!

Οι άλλες 2 χώρες που θα δέχονται μετανάστες μέσω αυτού του προγράμματος, είναι η Ισπανία και ο Καναδάς.

Δηλαδή για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν της φτάνει που κάνει την Ελλάδα λαθρομεταναστευτική «αποθήκη» της Ευρώπης, της Τουρκίας, της Ασίας και της Αφρικής, αλλά τώρα θα κάνει τη χώρα και μεταναστευτικό «parking» των ΗΠΑ!

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, απάντησε για το θέμα ότι πρόκειται για αναληθές δημοσίευμα, προσθέτοντας πως το αμερικανικό δίκτυο δεν έχει επικοινωνήσει με τις ελληνικές αρχές προκειμένου να ζητηθεί η άποψή τους.

Ωστόσο θα χρειαστούν πολύ πιο πειστικές απαντήσεις από μια πρόχειρη (και ανέξοδη) διάψευση, διότι τη συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας, επιβεβαίωσε στο CBS ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, Αλεχάντρο Μαγιόρκας!

Άραγε ποιον θα πιστέψει ο ελληνικός λαός; Τον Καιρίδη που με μια «νυχτερινή» τροπολογία νομιμοποίησε 300.000 λαθρομετανάστες, εξαπατώντας τους ψηφοφόρους της ΝΔ ή τον υπουργό των ΗΠΑ που δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να λέει πράγματα της φαντασίας του;

Το CBS αποκαλύπτει ότι στις 20 Μαΐου, αξιωματούχοι των ΗΠΑ συναντήθηκαν με διπλωμάτες από τον Καναδά, την Ιταλία, την Ισπανία και τις χώρες που φιλοξενούν τα Γραφεία Ασφαλούς Κινητικότητας για να συζητήσουν την πρωτοβουλία, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ο Αλεχάντρο Μαγιόρκας σε συνέντευξη του στο CBS news την περασμένη εβδομάδα, μίλησε ξεκάθαρα για συμφωνία με την Ελλάδα:

«Συνεργαζόμαστε με τον Καναδά, την Ισπανία και μόλις πρόσφατα, την Ελλάδα, για να δημιουργήσουμε νόμιμους δρόμους για να φτάσουν τα άτομα στις χώρες τους, μακριά από τα χέρια των λαθρεμπόρων που απλώς επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν αυτά τα άτομα για κέρδος», είπε.

Σύμφωνα με την πηγή, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να καθιερώσει ένα πιο αυστηρό σύστημα ελέγχου για τα άτομα που εισέρχονται στη χώρα. Με αυτή τη λογική θα δημιουργήσει γραφεία υποδοχής, από τα οποία θα περνούν οι μετανάστες από την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα, τον Ισημερινό και τη Γουατεμάλα, θα καταθέτουν μια αίτηση και θα κρίνεται το που θα προωθηθούν.

Με αυτό το σύστημα, οι «ασφαλείς» μετανάστες θα εισέρχονται στις ΗΠΑ, ενώ όσοι αποκλείονται για διάφορους επίφοβους λόγους, θα καταλήγουν στην Ελλάδα, την Ιταλία και τις άλλες χώρες! Δηλαδή η Ελλάδα θα γίνει ακόμα ευρύτερη «αποθήκη» παραβατικότητας απ’ όσο την έχουν κάνει ως τώρα οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι γνωστό ότι στις λατινικές χώρες κυριαρχούν τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών και οι βιαιότερες συμμορίες στον κόσμο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτός από το ότι κάνει τη χώρα μας παράρτημα των ΗΠΑ, την μετατρέπει και σε «πίσω αυλή» της Αμερικής, προκειμένου ο Τζο Μπάιντεν να πάει στις προεδρικές εκλογές έχοντας εξασφαλίσει- κατά το δυνατόν – μια εσωτερική σταθερότητα.

Η δε Ελλάδα γίνεται ακόμη περισσότερο ένα πολυεθνικό «χωράφι» της Δύσης όπου όλοι ξεφορτώνονται τα πληθυσμιακά προβλήματά τους.

Πέτρος Δημόπουλος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Τα εισοδηματικά κριτήρια του Α21 παραμένουν αμετάβλητα από το 2018, μειώνοντας συνεχώς τους δικαιούχους και πλήττοντας ακόμη και υπερπολύτεκνες οικογένειες κάτω από το όριο φτώχειας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Όταν βλέπουμε ανάρμοστες εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα και εντός των ναών, περιμένουμε να τους σεβαστεί ο κάθε «άνιωθος» Δήμαρχος;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

«Όταν είδαν ότι δεν τσιμπάω, σου λέει τώρα θα τον θάψουμε - Με κατηγορούν γιατί λέω αλήθειες ενώ είμαι νεοδημοκράτης απ' τα γεννοφάσκια μου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Φορολογικό «ντου» σε συγγενείς των Τεμπών και αγρότες - Η έφοδος της ΑΑΔΕ έγινε λίγο αφότου η Μ.Καρυστιανού προανήγγειλε νέο πολιτικό κίνημα

Κοινωνία
Κοινωνία: Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Επεισόδιο βίας με δεκάδες εφήβους στην οδό Μακρυγιάννη. Καταγγελίες για έλλειψη αστυνόμευσης δίπλα σε σχολεία.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Η κυβέρνηση ξεκίνησε συνομιλίες με τους αγρότες αλλάζοντας στρατηγική μετά το μπλόκο των Ευζώνων, με επιλεκτικές προσκλήσεις και όχι μαζικές συναντήσεις.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Από τα μπλόκα των τρακτέρ στους επαρχιακούς δρόμους μέχρι τις πλατείες και τα διοικητικά κέντρα της Ευρώπης, η γη μιλά ξανά μέσα από αυτούς που τη δουλεύουν.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Η ΕΕ διεξάγει πόλεμο στην ίδια της την παραγωγή - Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες για την επιβίωση των αγροτών και τη διατροφική αυτάρκεια όλων μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Αντί να απολογηθεί για την ασυδοσία των «φραπέδων», ο Μάκης Βορίδης προκαλεί κι από πάνω τους φτωχοποιημένους αγρότες

Κοινωνία