ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απόλυτα ήρεμος στην Ευελπίδων ο πιλότος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην Ευελπίδων με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ήταν απόλυτα ήρεμος.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απόλυτα ήρεμος στην Ευελπίδων ο πιλότος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην Ευελπίδων με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ήταν απόλυτα ήρεμος.

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 32χρονος πιλότος που δολοφόνησε την σύζυγό του, σε μία υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Η αστυνομία προχώρησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος και έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το χρονικό του εγκλήματος.

Ο γυναικοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, οδηγήθηκε στην Ευελπίδων με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, όντας αμίλητος και ψύχραιμος, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και μάσκα.

Ο πιλότος οδηγείται στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, προκειμένου να εκτελεσθεί ένταλμα σύλληψης το οποίο έχει εκδοθεί. Ακολούθως αναμένεται να πάει στον ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσει -και θα λάβει- κατά τα προβλεπόμενα προθεσμία για να απολογηθεί για τα δύο κακουργήματα και τα δύο πλημμελήματα που τον βαρύνουν.

Η ποινική δίωξη, που άσκησε η εισαγγελέας εναντίον του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου περιλαμβάνει δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα τα κακουργήματα είναι:

-Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
-Κακοποίηση ζώου

Τα πλημμελήματα είναι:

-ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
-ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται:

-ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του( πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας.

Ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας:

-του τρόπου που σκότωσε την Καρολαιν
-παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Ο ίδιος πάντως δήλωσε μετανιωμένος και τόνισε πως δεν ήθελε να κοροϊδέψει τις αρχές, αλλά δεν ήθελε να πάει φυλακή ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει την κόρη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπαλάσκας της ΕΛ.ΑΣ δίνει συμβουλές σε επίδοξους δολοφόνους;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σκυλάκι που έπνιξε ο Μπάμπης (pics)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανάλυση στο Twitter που θα ζήλευε το εγκληματολογικό, αλλά πέρασε απαρατήρητη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απόλυτα ήρεμος στην Ευελπίδων ο πιλότος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.