ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έβγαλε τις κάρτες από την κάμερα και 2 ώρες μετά την σκότωσε

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς ο 32χρονος «σκηνοθέτησε» τη δολοφονία της Καρολάιν έδωσε δημοσιογράφος.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έβγαλε τις κάρτες από την κάμερα και 2 ώρες μετά την σκότωσε

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς ο 32χρονος «σκηνοθέτησε» τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν έδωσε δημοσιογράφος που καλύπτει την υπόθεση.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος, Άρια Καλύβα, μετέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο της υπόθεσης της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι επρόκειτο για καλά προμελετημένο έγκλημα από τον 32χρονο συζυγοκτόνο καθώς είχε προνοήσει να βγάλει τις κάρτες από την κάμερα και δύο ώρες αργότερα προχώρησε στην δολοφονία της 2οχρονης γυναίκας.

Μερικά από τα στοιχεία αυτά ήταν: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της. Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Η Καρολάιν φέρεται να αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση ότι το ζευγάρι είχε προστριβή.

Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι αναρτήσεις της Καρολάιν που δείχνουν ότι «διψούσε» για ζωή.

Δείτε παρακάτω τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς στήθηκε η δολοφονία στα Γλυκά Νερά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπακς: Ο Αντετοκούνμπο τους…τρέλανε-Σκίζουν τις μπλούζες τους για τον Γιάννη! (vid)

Ολυμπιακός: Κάτι παραπάνω από ενδεχόμενο η πώληση Σα, Σεμέδο και Καμαρά!

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η ανάλυση στο Twitter που θα ζήλευε το εγκληματολογικό, αλλά πέρασε απαρατήρητη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έβγαλε τις κάρτες από την κάμερα και 2 ώρες μετά την σκότωσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.