‘Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα ερωτήματα προκύπτουν στην πολύκροτη υπόθεση, αφού ερευνάται το παρελθόν και η σχέση που είχε θύτης και θύμα, Μπάμπης και Καρολάιν.

Μια ακόμη πτυχή της υπόθεσης των Γλυκών Νερών είδε το φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρθηκε στην «T-live» πριν από μερικές εβδομάδες, ο πιλότος είχε πάει για επισκευή μία πόρτα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου διέμενε με την 20χρονη Καρολάιν.

Ο μαραγκός αποκάλυψε πως ο πιλότος του είχε πει ότι η πόρτα έσπασε, επειδή είχε κλειδωθεί μέσα το παιδί του και προσπάθησε να το βγάλει.

Εκείνο που ερευνάται είναι αν ο πιλότος έχει υπάρξει βίαιος και στο παρελθόν.

«Είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο περίπου το μαγαζί μου. Μου είχε φέρει μια σπασμένη μεσόπορτα για να την επισκευάσω και να την κολλήσω. Ήταν μια λοξή πόρτα, που μπαίνει σε μεζονέτα που έχει κεραμίδια. Μπορεί να ήταν από μπάνιο, μπορεί από κρεβατοκάμαρα… Ήταν λευκή. Υπάρχει περίπτωση να ήταν και από σοφίτα. Μου είχε πει ότι είχε κλειστεί από μέσα το παιδί του και δε μπορούσε να ανοίξει και την έσπασε για να μπει μέσα. Δεν ήξερα πόσο ήταν το παιδί του», είπε αρχικά ο μαραγκός.

«Άγνωστος ήταν, ένας πελάτης με μια σπασμένη πόρτα για να τη φτιάξω. Μία φορά ήρθε με πολιτικά ρούχα και όταν ήρθε να την πάρει φορούσε τη στολή του πιλότου. Η πόρτα είχε σπάσει από κάποιον που είχε πάρει φόρα. Δεν ήταν από κλειδαρά, ούτε παραβιασμένη με λοστό. Οι μεντεσέδες είχαν σπάσει και από την μεριά της κλειδαριάς είχε σπάσει λόγω της κόντρας που είχε. Έκατσα την κόλλησα και την έφτιαξα. Ήταν κύριος, σοβαρός και μου μίλαγε στον πληθυντικό» πρόσθεσε επίσης ο μαραγκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γείτονες και φίλοι ανατρέπουν τις δηλώσεις του Μπάμπη για την Καρολάιν

Προκλητικός ο Αναγνωστόπουλος – Τι ζήτησε από τους σωφρονιστικούς

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δηλώσεις ντοκουμέντο από τον μαραγκό που έφτιαξε την σπασμένη πόρτα