ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπάρχει συνεργός; Ποιος από το ζευγάρι ήθελε να νοικιάσει σπίτι στη Σούδα;

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις γύρω από τις λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από 40 ημέρες.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπάρχει συνεργός; Ποιος από το ζευγάρι ήθελε να νοικιάσει σπίτι στη Σούδα;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις γύρω από τις λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από 40 ημέρες.

Σύμφωνα τα όσα ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιος Κατερινόπουλος στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πιθανότατα το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί πλήρως. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για πιθανό συνεργό του συζύγου της Καρολάιν, που είχε ρόλο ηθικού αυτουργού στη δολοφονία.

«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση» αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Ενώ συμπλήρωσε: «Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις» πρόσθεσε. «Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι».

Ακόμη εξήγησε: «Η γλώσσα του σώματος είναι σημαντική. Είδατε πόσο ευθυτενής ήταν όταν περπάταγε με τις χειροπέδες και το αλεξίσφαιρο και πώς κοίταζε τις κάμερες ή δεξιά και αριστερά. Καμία σχέση η σημερινή παρουσία με την εμφάνιση του όταν έκανε δηλώσεις στα κανάλια. Αυτός ο άνθρωπος μοιάζει ψυχοπαθής; Για προσωπικότητα ψυχοπαθητική; Γιατί θα τρελαθούμε!» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Βεβαίως και μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε συνεργός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι παρών ο συνεργός στο σημείο του εγκλήματος. Μπορεί να είναι κάποιος ηθικός αυτουργός αλλού. Να μιλάει, να κατευθύνει…Τι συμβαίνει με το τηλέφωνο θα εξερευνηθεί. Δεν οφείλεται το έγκλημα, όπως είπα στην αρχή, στις μεταξύ τους διαφορές. Οι διαφορές βέβαια αυτές υπήρχαν και πιθανόν να οφείλονται σε άλλα πράγματα, σοβαρά, σημαντικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κι άλλους στην πορεία, αν ψαχτεί καλά το θέμα, κατηγορούμενους».

Και ο κ. Κατερινόπουλος κατέληξε λέγοντας: «Υπάρχει κι άλλο ερώτημα… Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός που «τρέχει» και ο στόχος της Αυστρίας

Καρολάιν: Η μητέρα της έπαθε σοκ μόλις έμαθε ποιος είναι ο δολοφόνος!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Χρηστίδου: «Είχα προσωπική συνομιλία με τον Μπάμπη! Αισθάνομαι προδομένη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπάρχει συνεργός; Ποιος από το ζευγάρι ήθελε να νοικιάσει σπίτι στη Σούδα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.