ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με ποιον πήγε στη Σούδα η Καρολάιν και γιατί

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα ερωτήματα προκύπτουν όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της Καρολάιν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με ποιον πήγε στη Σούδα η Καρολάιν και γιατί

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα ερωτήματα προκύπτουν όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της Καρολάιν.

Οι Αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο ώστε να καταλήξουν αν κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από την υπόθεση ανθρωποκτονίας, κάτι που αφήνει να εννοηθεί σε δημόσιες παρεμβάσεις του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Νέες διαστάσεις στις έρευνες έχει δώσει και ένα στοιχείο στο οποίο αναφέρθηκε ο Θ. Κατερινόπουλος και το οποίο αφορά σε ένα ταξίδι στην Κρήτη για την ενοικίαση ενός σπιτιού σε περιοχή του νησιού. «Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη και είδε σπίτι για να ενοικιάσει στη Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση» αναρωτήθηκε με νόημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «OnTime», στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γροθιά στο στομάχι τα λόγια του ιερέα, πατέρα της 14χρονης: «Μπορεί το παιδί μας να μην ήταν όμορφο αλλά…»

Αννίτα Πάνια: Συνέλαβαν συνεργάτη της για καλλιέργεια κάνναβης

Αριθμός ρεκόρ: Πόσοι Έλληνες έκαναν αίτηση για να γίνουν αστροναύτες

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Χίος: Άγρια γιούχα στον Μηταράκη για τις πυρκαγιές – «Ντροπή σας – Μας κάψατε για το αντιμόνιο» του φώναζαν οι Χιώτες

Χίος: Άγρια γιούχα στον Μηταράκη για τις πυρκαγιές – «Ντροπή σας – Μας κάψατε για το αντιμόνιο» του φώναζαν οι Χιώτες

Ο αμήχανος Μηταράκης δεν έβρισκε άνθρωπο να καταδεχτεί να του μιλήσει και κάλεσε τον... χαμογελαστό Μητσοτάκη σε βιντεοκλήση

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Le Monde ισοπεδώνει τους ύμνους Μητσοτάκη για το ΕΣΥ: «Η δημόσια υγεία της Ελλάδας παραμένει σε άθλια κατάσταση»

Η Le Monde ισοπεδώνει τους ύμνους Μητσοτάκη για το ΕΣΥ: «Η δημόσια υγεία της Ελλάδας παραμένει σε άθλια κατάσταση»

Εκτενές ρεπορτάζ από τη γαλλική Le Monde για τους αποκλεισμούς, την ανεπάρκεια και το brain drain που παρατηρείται στο ΕΣΥ

Κοινωνία
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (18/8) :  Με λένε Γιώργο (Μαζωνάκη)…

e-sportime (18/8) : Με λένε Γιώργο (Μαζωνάκη)…

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης που σημάδεψε τη μουσική σκηνή. Όσα ακούστηκαν τελευταία για την προσωπική του ζωή δεν έπρεπε ποτέ να είχαν πάρει αυτή τη διάσταση.

Ηλεκτρονική έκδοση
Κοινωνία: Ένα Ποίημα για την Κύπρο 1974 – Η προσταγή του Διγενή

Ένα Ποίημα για την Κύπρο 1974 – Η προσταγή του Διγενή

Ένα Ποίημα από την Ευαγγελία Λάππα για την Κύπρο

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Κοίμηση της Θεοτόκου: «Έχεις την εύνοια της Παναγίας; – Έχεις το παν. Δεν την έχεις; – Έχασες το παν»

Κοίμηση της Θεοτόκου: «Έχεις την εύνοια της Παναγίας; – Έχεις το παν. Δεν την έχεις; – Έχασες το παν»

Η «σκανδαλώδης» βοήθεια της Παναγίας είναι ισόβιο δώρο για όλους μας, αρκεί να έχουμε τη θέληση να το επωφεληθούμε

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Γιάννης Κεφαλογιάννης: Η Ελλάδα καίγεται 3 μέρες και θυμήθηκε να εμφανιστεί τώρα γιατί του… έθιξαν το 112!

Γιάννης Κεφαλογιάννης: Η Ελλάδα καίγεται 3 μέρες και θυμήθηκε να εμφανιστεί τώρα γιατί του… έθιξαν το 112!

Αντί να παραιτηθεί για την καταστροφή της χώρας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης κουνάει και το δάχτυλο στον Δήμαρχο Πάτρας, Κ. Πελετίδη!

Κοινωνία
Κοινωνία: Εμπρησμοί: Οργή πολιτών για τους εγκληματίες που συνελήφθησαν να καίνε την Πάτρα – «Δεν αρκεί η φυλακή – Πείτε μας τα κίνητρά τους» λένε

Εμπρησμοί: Οργή πολιτών για τους εγκληματίες που συνελήφθησαν να καίνε την Πάτρα – «Δεν αρκεί η φυλακή – Πείτε μας τα κίνητρά τους» λένε

Σάλος με τις συλλήψεις των νεαρών εμπρηστών στην Πάτρα - Απαντήσεις στο «ποιοι και γιατί μας καίνε» απαιτούν οι Έλληνες

Κοινωνία
Κοινωνία: Χωρίς ρεύμα δεκάδες περιοχές μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Χωρίς ρεύμα δεκάδες περιοχές μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Πολύ μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στις περιοχές που φλέγονται!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Πυρκαγιές: Ένας ψαλμός πάντα θα μας λυτρώνει από τα ανείπωτα – Συγκίνηση με τη λιτανεία στη Ζάκυνθο

Πυρκαγιές: Ένας ψαλμός πάντα θα μας λυτρώνει από τα ανείπωτα – Συγκίνηση με τη λιτανεία στη Ζάκυνθο

Άλλοι αγωνίζονται στο ανθρώπινο μέτρο και άλλοι μάχονται σιωπηλά στο πνευματικό - Ανάγκη οι λιτανείες για τη δοκιμασία της πατρίδας μας

Ελευθέριος Ανδρώνης