ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου – Που έκανε μεταφορές χρημάτων

Οι έρευνες και οι αποκαλύψεις σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται. Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου. 
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου – Που έκανε μεταφορές χρημάτων

Οι έρευνες και οι αποκαλύψεις σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται. Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου. 

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σόκαρε ολόκληρη την κοινή γνώμη που παρακολούθησε τις εξελίξεις για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι έρευνες σχετικά με το έγκλημα και τα κίνητρα που υπήρχαν πίσω από αυτό συνεχίζονται, με τις αρχές να προχωρούν σε άρση του τραπεζικού απορρήτου του δολοφόνου, ρίχνοντας… φως στις φήμες για παράνομες δοσοληψίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ήδη υπάρχουν τα πρώτα δείγματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Real News, δεν προκύπτουν ύποπτες συναλλαγές, ωστόσο διαφαίνεται αποστολή χρημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους γονείς της άτυχης Καρολάιν σε λογαριασμό που διατηρούσε το ζευγάρι.

Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 33χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση η έρευνες συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλιούπολη: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την σπείρα που εξέδιδε νεαρά κορίτσια

Γλυκά Νερά: Τρεις γυναίκες κατέθεσαν για το παρελθόν του δολοφόνου!

Παρί Σεν Ζερμέν: «Δίνει Ικάρντι στην Γιουβέντους για να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: 2 ολόκληρα χρόνια μετά τον «Daniel» πήγε στη Θεσσαλία να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του για… υπογραφές έργων

Κυριάκος Μητσοτάκης: 2 ολόκληρα χρόνια μετά τον «Daniel» πήγε στη Θεσσαλία να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του για… υπογραφές έργων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καυχήθηκε για τη «θωράκιση της Θεσσαλίας» για έργα που δεν έχουν γίνει ακόμα και μοίρασε εκ νέου υποσχέσεις

Κοινωνία
Κοινωνία: Εθνική πανωλεθρία με απανωτά διπλωματικά «χαστούκια»: Πρώτα η Αίγυπτος και τώρα ο Χαφτάρ της Λιβύης που καλοβλέπει το τουρκολιβυκό μνημόνιο!

Εθνική πανωλεθρία με απανωτά διπλωματικά «χαστούκια»: Πρώτα η Αίγυπτος και τώρα ο Χαφτάρ της Λιβύης που καλοβλέπει το τουρκολιβυκό μνημόνιο!

Η ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη, στέλνει τους διεθνείς συμμάχους μας στην αγκαλιά της Τουρκίας αφού εμείς πρώτοι «αθωώνουμε» τον Ερντογάν

Κοινωνία
Κοινωνία: Μονή Σινά: «Τουρίστας» στην Αίγυπτο ο Γεραπετρίτης δεν εξασφάλισε τίποτα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και έμεινε στα «θα»

Μονή Σινά: «Τουρίστας» στην Αίγυπτο ο Γεραπετρίτης δεν εξασφάλισε τίποτα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και έμεινε στα «θα»

Με μισόλογα και πονηρές αναφορές στη «διατήρηση του θρησκευτικού χαρακτήρα», ο ΥΠ.ΕΞ κατάφερε μια διπλωματική «τρύπα στο νερό»

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε ότι δηλώνονταν σαν βοσκοτόπια ακόμα και αμπέλια στη Καλντέρα Σαντορίνης!

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε ότι δηλώνονταν σαν βοσκοτόπια ακόμα και αμπέλια στη Καλντέρα Σαντορίνης!

Μάρκος Καφούρος: «Δηλώνονταν περιοχές όπου ήταν δικοί μας αμπελώνες. Δηλώνονταν τα πάντα, τα βουνά… δηλαδή είναι απίστευτο»

Κοινωνία
Κοινωνία: Έξαλλος ο Βαρδινογιάννης: Μας δουλεύουν όλοι – Από τους Βούλγαρους μέχρι το ρωσικό αέριο του… TAP

Έξαλλος ο Βαρδινογιάννης: Μας δουλεύουν όλοι – Από τους Βούλγαρους μέχρι το ρωσικό αέριο του… TAP

Ο Γ. Βαρδινογιάννης δεν μάσησε τα λόγια του.

Κοινωνία
Κοινωνία: Meteo.gr: «Σε 8 χρόνια χάθηκε το 37% των περιαστικών δασών της Αττικής» – Επιτελικό «κάρβουνο» έγινε ο νομός στην εξαετία Μητσοτάκη!

Meteo.gr: «Σε 8 χρόνια χάθηκε το 37% των περιαστικών δασών της Αττικής» – Επιτελικό «κάρβουνο» έγινε ο νομός στην εξαετία Μητσοτάκη!

Εξαετία εφιάλτης - «Ημιερημική» χαρακτηρίζουν την Αττική Έλληνες επιστήμονες - Μη αναστρέψιμη η καταστροφή σε μεγάλες εκτάσεις του νομού!

Κοινωνία
ExtraTime: Συναγερμός: 400.000 επιθέσεις χάκερ σε τραπεζικές συναλλαγές το 2024 – Ζημιά 17,7 εκατ. ευρώ

Συναγερμός: 400.000 επιθέσεις χάκερ σε τραπεζικές συναλλαγές το 2024 – Ζημιά 17,7 εκατ. ευρώ

Οι ηλεκτρονικές επιθέσεις σε τραπεζικά συστήματα και κάρτες αυξάνονται ραγδαία, με τους χάκερ να βάζουν στο στόχαστρο κυρίως POS και ΑΤΜ. Μόνο το 2024, οι απόπειρες ξεπέρασαν τις 400.000, προκαλώντας συνολική ζημιά που άγγιξε τα 17,7 εκατ. ευρώ

ExtraTime
Κοινωνία: Εμπαίζει τη νοημοσύνη του κόσμου η Μενδώνη για το σόου στο Άργος – Το ερειπωμένο κτίριο επισκευάστηκε για να… γκρεμιστεί!

Εμπαίζει τη νοημοσύνη του κόσμου η Μενδώνη για το σόου στο Άργος – Το ερειπωμένο κτίριο επισκευάστηκε για να… γκρεμιστεί!

Τραγέλαφος: Η Μενδώνη είχε επιπλήξει μια υπάλληλο στο Άργος για την κατάσταση ενός κτιρίου που φτιάχτηκε μεν, αλλά θα... γκρεμιστεί γιατί έχει αρχαία από κάτω!

Κοινωνία
Κοινωνία: Μονή Σινά: O Υφ.Εξ Τάσος Χατζηβασιλείου παραδέχτηκε ότι το Μοναστήρι βρίσκεται στον «αέρα» στο ζήτημα των ιδιοκτησιών

Μονή Σινά: O Υφ.Εξ Τάσος Χατζηβασιλείου παραδέχτηκε ότι το Μοναστήρι βρίσκεται στον «αέρα» στο ζήτημα των ιδιοκτησιών

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται την εθνική ήττα - Ασχολούνται μόνο με το λατρευτικό καθεστώς, υποβαθμίζοντας το ιδιοκτησιακό

Κοινωνία