ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΦ: Μεγάλη προσοχή – Ανακαλούν πασίγνωστο αντηλιακό για παιδιά (pic)

Ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση πασίγνωστου αντηλιακού προϊόντος!
ΕΟΦ: Μεγάλη προσοχή – Ανακαλούν πασίγνωστο αντηλιακό για παιδιά (pic)

Σε ακόμη μια ανάκληση προϊόντος προχώρησε ο ΕΟΦ που ανακοίνωσε πως ανακαλεί το πασίγνωστο αντηλιακό για παιδιά «Babe Super Fluid Mattifying Sunscreen SPF50 Oil-Free 50 ml».

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά την ανάκληση της παρτίδας Τ01, με ημ/νία λήξης 03/2025, του προϊόντος που παράγεται από την εταιρεία  Laboratorios Babé.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από ορισμένες για εμφάνιση ήπιων ανεπιθύμητων ενεργειών όπως η ερυθρότητα δέρματος & το αίσθημα καύσου που όμως αποχωρούν μετά από λίγο.

Πλέον η σκυτάλη περνάει στον διανομέα του συγκεκριμένο προϊόντος που είναι η εταιρεία INNOVIS PHARMA ΑΕΒΕ, η οποία καλείται πλέον να επικοινωνήσει και να ενημερώσει άμεσα τους πελάτες της πως το αντηλιακό αποσύρεται από την αγορά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΕΟΦ αποσύρει από την αγορά κάποιο αντηλιακό καθώς και την περσινή καλοκαιρινή περίοδο είχε προχωρήσει σε μια αντίστοιχη απόφαση που είχε πέσει σαν βόμβα!

Δείτε το αντηλιακό που ανακλήθηκε από τον ΕΟΦ:

ΕΟΦ: Μεγάλη προσοχή - Ανακαλούν πασίγνωστο αντηλιακό για παιδιά (pic)

Ειδήσεις τώρα

Fuel Pass: Θα δώσουν ξανά 30 – 50 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

Power Pass – Οριστικό: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Καιρός: Καύσωνας κόλαση με 38 βαθμούς – Που θα έχουμε τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΟΦ: Μεγάλη προσοχή – Ανακαλούν πασίγνωστο αντηλιακό για παιδιά (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.