ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass – Οριστικό: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Οριστική εξέλιξη για το power pass και όλες οι λεπτομέρειες για το τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές!
Power Pass – Οριστικό: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Οριστικές είναι οι εξελίξεις για το επίδομα ρεύματος, power pass καθώς φαίνεται πως έχει κλειδώσει η επίσημη ημερομηνία κατά την οποία θα είναι ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις.

Μέσα από το Sportime, έχετε ενημερωθεί για τους δικαιούχους του επιδόματος όσο και για τα επικίνδυνα σημεία της αίτησης για το ποσό που θα λάβουν οι καταναλωτές που βάλλονται συνεχώς από τους υψηλούς λογαριασμούς του ρεύματος, οι οποίοι έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε αδιέξοδο.

Power Pass – Οριστικό: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, στις 14 με 15 Ιουνίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα στην οποία θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους όσοι ανήκουν στην κατηγορία των δικαιούχων.

Οι καταναλωτές αναμένεται να λάβουν την επιστροφή του 60% του αυξημένου κόστους ρεύματος, ενώ χθες το βράδυ κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση αλλά και η επιβολή έκτακτης εισφοράς.

Μέσω του gov.gr με τους κωδικούς του Taxisnet θα έχει τη δυνατότητα κάθε καταναλωτής να υποβάλει την αίτηση του για το επίδομα ρεύματος το οποίο κυμαίνεται από τα 18 ευρώ έως τα 600 ευρώ ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προβλέπονται επιπλέον 250 ευρώ.

Σημαντικό είναι να διευκρινιστεί πως αίτηση κάνει μόνος ένας εκπρόσωπος κάθε νοικοκυριού, μία αίτηση δηλαδή στον κάθε λογαριασμό ενώ επιδοτείται μόνο η κύρια κατοικία, αυτή δηλαδή που έχει δηλωθεί στο Ε1 που έχει υποβάλει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος.

Φυσικά, πρέπει να τονισθεί πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς ότι δηλωθεί στην αίτηση για το power pass μεταφέρεται στη φορολογική δήλωση του επόμενου έτους.

Αποτελεί μέγιστο εμπαιγμό η ίδια η κυβέρνηση με νομοθετικές ρυθμίσεις να έχει δώσει λευκή επιταγή στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να κοστολογούν και να υπερκοστολογούν αλόγιστα…και τώρα βλέποντας το «τέρας» που δημιούργησαν να προσπαθούν να μαζέψουν την κατάσταση…Τραγική ειρωνεία; Τα χρήματα που θα επιστραφούν στους πολίτες…είναι χρήματα των ίδιων…μιας και θα δοθούν από τα κρατικά ταμεία…

Ειδήσεις τώρα

ΕΟΦ: Μεγάλη προσοχή – Ανακαλούν πασίγνωστο αντηλιακό για παιδιά (pic)

Fuel Pass: Θα δώσουν ξανά 30 – 50 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

Καιρός: Καύσωνας κόλαση με 38 βαθμούς – Που θα έχουμε τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass – Οριστικό: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.