ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Μιλάει ο σοκαρισμένος 40χρονος!

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαρέβας, αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση και την κακή ψυχολογία του πελάτη του, ο οποίος άθελά του έγινε το «μήλον της Έριδος» στην επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα από την 35χρονη κατηγορούμενη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο Star ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα μετά την επίθεση με βιτριόλι, τις τελευταίες...
Επίθεση με βιτριόλι: Μιλάει ο σοκαρισμένος 40χρονος!

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαρέβας, αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση και την κακή ψυχολογία του πελάτη του, ο οποίος άθελά του έγινε το «μήλον της Έριδος» στην επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα από την 35χρονη κατηγορούμενη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο Star ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα μετά την επίθεση με βιτριόλι, τις τελευταίες ημέρες και είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένος από τη δημοσιότητα που έχει πάρει η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι ενδέχεται να μην έχει εν τέλει καμία ανάμειξη με την υπόθεση. Όσο αφορά τη σχέση που είχε ο 40χρονος με την 35χρονη κατηγορούμενη, ο δικηγόρος του τόνισε ότι αυτό που γνωρίζει είναι ότι «Δεν είχε δεσμό μαζί της, μια περιστασιακή σχέση είχαν» και πρόσθεσε ότι «Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η συγκεκριμένη σχέση έχει επιφέρει όλο αυτό το αποτέλεσμα».

Ο κ. Γκαρέβας τόνισε ότι περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης και αναμένουν και τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως τις επόμενες ημέρες που ενδεχομένως να ανατρέψουν το σκηνικό.

Στο μεταξύ μαρτυρίες κατοίκων από τη γειτονιά της Ιωάννας στο Μοσχάτο προκαλούν ερωτήματα.
Τα λόγια τους κατατέθηκαν και παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/6) στο Mega.

Εμπλέκεται και δεύτερο άτομο στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι άνθρωποι στη γειτονιά του Μοσχάτου, όπου διέμενε η 34χρονη Ιωάννα, αναφέρουν ότι είδαν πέρα από την κατηγορούμενη, μία ακόμα γυναίκα στο σημείο, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Θερμοπυλών.

Το τραγικό αυτό σκηνικό οι κάτοικοι της περιοχής, το έβλεπαν να εκτυλλίσεται από τον περασμένο Γενάρη, αλλά εν τέλει σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, η κατηγορούμενη σχεδιάζει την δράση της, από τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ», από την ανάλυση του GPS, που έβαλε η δράστις στο αυτοκίνητο του θύματος, δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση προσέγγιση της Ιωάννας, στο σπίτι του 40χρονου άνδρα που παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος.

Αυτό που εξετάζει η αστυνομία, είναι το γιατί επέλεξε να επιτεθεί στην Ιωάννα στην Καλλιθέα στο πολύβουο σημείο, του γραφείου της, και καταλήγει ότι επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο, γιατί δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της, αφού η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας κλειδωνόταν.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Δένδιας και Μπακογιάννη «ξύπνησαν» από τον λήθαργο του «διεθνούς δικαίου»: «Δεν αποτελεί κανόνα λειτουργίας των κρατών» – «Ήρθε το τέλος της ανεμελιάς»

Δένδιας και Μπακογιάννη «ξύπνησαν» από τον λήθαργο του «διεθνούς δικαίου»: «Δεν αποτελεί κανόνα λειτουργίας των κρατών» – «Ήρθε το τέλος της ανεμελιάς»

Η απαγωγή Μαδούρο από τις ΗΠΑ «ξύπνησε» την κυβέρνηση, που ως τώρα ήταν «κολλημένη» με το διεθνές δίκαιο για να καταγγέλλει τη Ρωσία

Κοινωνία
Κοινωνία: Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Άγνωστο παραμένει το πώς έγινε, αλλά και το πώς διορθώθηκε! – «Μπορεί να ξανασυμβεί» λένε οι ελεγκτές κυκλοφορίας

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Άγνωστο παραμένει το πώς έγινε, αλλά και το πώς διορθώθηκε! – «Μπορεί να ξανασυμβεί» λένε οι ελεγκτές κυκλοφορίας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας επιβεβαιώνει ότι τα αίτια του μπλακ άουτ παραμένουν άγνωστα

Κοινωνία
Κοινωνία: Μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό που έγινε στο Βενιζέλος – Οι κραυγές αγωνίας εδώ και δυο χρόνια – Οι προειδοποιήσεις από τον Νίκο Παπαδόπουλο

Μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό που έγινε στο Βενιζέλος – Οι κραυγές αγωνίας εδώ και δυο χρόνια – Οι προειδοποιήσεις από τον Νίκο Παπαδόπουλο

Όσοι γνωρίζουν την κατάσταση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν ένιωσαν και μεγάλη έκπληξη από αυτό που συνέβη την Κυριακή

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Θεοφάνεια: «Ο Ιορδάνης εστράφη εις τα οπίσω» – Ο Χριστός κόντρα στα «ρεύματα» και τη φθορά του θανάτου

Θεοφάνεια: «Ο Ιορδάνης εστράφη εις τα οπίσω» – Ο Χριστός κόντρα στα «ρεύματα» και τη φθορά του θανάτου

Κόντρα στη «Νεκρά Θάλασσα» των αμαρτιών μας - Η βάπτιση του σωτήρα Χριστού σήμανε τη μεταστροφή της ανθρωπότητας προς τη ζωή

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ντροπή! – «Σκουριάζει» παρατημένο το ασθενοφόρο που είχε κάνει δωρεά η Αθηνά Παπαχρήστου – Ιεροσυλία στη μνήμη της!

Ντροπή! – «Σκουριάζει» παρατημένο το ασθενοφόρο που είχε κάνει δωρεά η Αθηνά Παπαχρήστου – Ιεροσυλία στη μνήμη της!

Δεν σέβονται ούτε τους εθνικούς ευεργέτες - Εδώ και 6 μήνες είναι ακινητοποιημένο το ασθενοφόρο σε συνεργείο της Πάτρας!

Κοινωνία
Κοινωνία: Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Φάνηκε πόσο διάτρητη είναι η ασφάλεια των αερομεταφορών – Το Sportime προειδοποιούσε εδώ και 1 χρόνο

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Φάνηκε πόσο διάτρητη είναι η ασφάλεια των αερομεταφορών – Το Sportime προειδοποιούσε εδώ και 1 χρόνο

Εκτεθειμένη η χώρα σε βλάβες και εξωτερικές επιθέσεις - Η κυβέρνηση αγνοούσε τα δημοσιεύματα και τις προειδοποιήσεις ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας για τον κίνδυνο

Κοινωνία
Κοινωνία: Γιώργος Γεραπετρίτης: «Κονσερβαρισμένες» woke ευχές για την πρωτοχρονιά – Μονίμως στη λάθος πλευρά της ιστορίας

Γιώργος Γεραπετρίτης: «Κονσερβαρισμένες» woke ευχές για την πρωτοχρονιά – Μονίμως στη λάθος πλευρά της ιστορίας

Επιμένουν ακόμα στο ίδιο «ποίημα» - Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ευχήθηκε για το 2026 «ανεκτικότητα» και «σεβασμό στη διαφορετικότητα»

Κοινωνία
Κοινωνία: Νέος ΚΟΚ και έλεγχοι: Έπρεπε να περάσουν 7 χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη για να δούμε μείωση θανάτων από τροχαία

Νέος ΚΟΚ και έλεγχοι: Έπρεπε να περάσουν 7 χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη για να δούμε μείωση θανάτων από τροχαία

Πρωτοχρονιάτικο ευχάριστο νέο οι μειωμένοι θάνατοι στην άσφαλτο για το 2025, αλλά θρηνήσαμε χιλιάδες νεκρούς την προηγούμενη εξαετία

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Ο Τειρεσίας των Ενοικιαστών»: To social credit system αλά Ελληνικά – Μαζικό φακέλωμα και όποιος χρωστάει δεν θα βρίσκει σπίτι!

«Ο Τειρεσίας των Ενοικιαστών»: To social credit system αλά Ελληνικά – Μαζικό φακέλωμα και όποιος χρωστάει δεν θα βρίσκει σπίτι!

Καλωσορίσατε στην απόλυτη δυστοπία του στεγαστικού - Το «πιστοποιητικό φερεγγυότητας» έρχεται για να γίνει εφιάλτης των ενοικιαστών

Ελευθέριος Ανδρώνης